See Me, Feel Me

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το See Me, Feel Me (Δες με, νοιώσε με) είναι ένα single από το άλμπουμ Τόμι του 1969 των Who. Αποτελείται από δύο μέρη από το Τόμι, το δεύτερο και το τρίτο μέρος του τελευταίου τραγουδιού του άλμπουμ "We're Not Gonna Take It": "See Me, Feel Me" και "Listening To You"". Κυκλοφόρησε ως single το Σεπτέμβριο του 1970. Το single δε θεωρείται χωριστό κομμάτι στην έκδοση studio του άλμπουμ του 1969.

Οι Who έπαιξαν το "See Me, Feel Me", ακολουθούμενο από το ρεφρέν του "Listening To You", στο Φεστιβάλ του Woodstock το 1969. Αυτό καταγράφηκε σε ταινία στα φίλμ Woodstock (1970) και The Kids Are Alright (1979). Το "See Me, Feel Me" κυκλοφόρησε επίσης ως single στις ΗΠΑ για να αξιοποιηθεί η εμφάνισή του στην ταινία του Woodstock.[1] Μπήκε στα τσαρτς στις 23 Σεπτεμβρίου 1970 και έφτασε στο νούμερο 12 τουPop Singles Chart.[2]. Κυκλοφόρησε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία.

Το συγκρότημα εκτέλεσε αυτό το τραγούδι στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012, μαζί με το "Baba O'Riley" και το "My Generation".

References[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]