AirPods Max

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Συσκευή
ΚατασκευαστήςApple Inc.
Ημερομηνία κυκλοφορίας15 Δεκεμβρίου 2020, πριν 3 έτη (2020-12-15) Επίσημη τιμή (Ελλάδα): 649€
Ιστοσελίδαhttps://www.apple.com/gr/airpods-max/
Χαρακτηριστικά
Κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU)Chip Ακουστικών H1
Βάρος384,8 g

Τα AirPods Max είναι ασύρματα ακουστικά Bluetooth over-ear που δημιουργήθηκαν από την Apple Inc. και κυκλοφόρησαν στις 15 Δεκεμβρίου 2020. Είναι η κορυφαία επιλογή της Apple στη σειρά AirPods, που πωλείται παράλληλα με το βασικό μοντέλο AirPods και AirPods Pro μεσαίας κατηγορίας. [1]

Τα κύρια πλεονεκτήματα του AirPods Max έναντι της μεσαίας κατηγορίας AirPods Pro είναι ο σχεδιασμός over-ear με μεγαλύτερα ηχεία, η συμπερίληψη του Digital Crown της Apple, οι περισσότερες επιλογές χρώματος και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα AirPods Max, όπως το AirPods Pro, διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης ενεργού θορύβου της Apple για αποκλεισμό εξωτερικού θορύβου και λειτουργία διαφάνειας για την ακρόαση ήχων γύρω σας. Το "Digital Crown", που αναφέρθηκε προηγουμένως, παρόμοιο με αυτό του Apple Watch, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν ή να θέτουν σε παύση ήχο, να ελέγχουν την ένταση, να παραλείπουν τα κομμάτια, να ελέγχουν τις τηλεφωνικές κλήσεις και να ενεργοποιούν το Siri. Οι αισθητήρες εγγύτητας εντοπίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται στο κεφάλι ενός χρήστη και αναπαράγουν ή παύουν ήχο ανάλογα. Ο χωρικός ήχος χρησιμοποιεί ενσωματωμένα γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα για να παρακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού του χρήστη και να παρέχει αυτό που η Apple περιγράφει ως εμπειρία "σαν θέατρο".

Η Apple αναφέρει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 20 ώρες, με φόρτιση πέντε λεπτών που προσφέρει χρόνο ακρόασης 1,5 ώρες. Τα AirPods Max φορτίζονται μέσω της υποδοχής Lightning. Η υποδοχή Lightning μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ήχο line-in με την αγορά διαφόρων προσαρμογέων.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Τα AirPods Max είναι τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple με τιμή $549». AppleWorldHellas (στα Αγγλικά). 8 Δεκεμβρίου 2020. Ανακτήθηκε στις 26 Μαρτίου 2021.