Χρήστης:Slava33

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπέρα αγαπητοί χρήστες της Ελληνόφωνης Βικιπαίδειας! Μετά από αρκετές προσπάθειες, είδα ότι δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για την Ελληνόφωνη Βικιπαίδεια και δεν θα μπορέσω να γράφω ή να βελτιώνω λήμματα όπως έκανα νωρίτερα. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να τελειώσω το λήμμα Μάχη του Κουρσκ - ελπίζω να συγχωρέσετε την αδυναμία μου και να σας εύχομαι να ολοκληρώσετε το λήμμα. Πάντως, χαίρομαι που συμμετείχα και εγώ στο εγχείρημα και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο στη βελτίωση του.

Ξεκίνησα τις συνεισφορές μου βελτιώνοντας το λήμμα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το λήμμα προτάθηκε για αξιόλογο, ωστόσο, λόγω του τεράστιου μεγέθους της ενότητας #Ιστορία, το λήμμα δεν έλαβε το αστέρι. Καθώς δεν θα μπορέσω να αναλάβω το έργο για τη συρρίκνωση του λήμματος, ελπίζω ότι κάποιος από την επιχείρηση Ποδόσφαιρο θα αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο - αν χρειαστεί βοήθεια, μπορεί να στείλει μήνυμά στη σελίδα συζήτησης μου και θα δοκιμάσω να του απαντήσω. Συνέχισα τις συνεισφορές μου με την αξιολόγηση μερικών υποψήφιων αξιόλογων λημμάτων, η οποία τις περισσότερες φορές ήταν άκρως αρνητική. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών των αρνητικών αξιολογήσεων, έβαλα το χεράκι στη βελτίωση του λήμματος Ανόρθωση Αμμοχώστου (σε συνεργασία με τον αγαπητό ChrisAnorthosis) και χαίρομαι που το λήμμα βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Εκτός από συντάκτης, έτυχε σ' αυτή τη μικρή περίοδο των συνεισφορών μου να αναλάβω και τον ρόλο του διαμεσολαβητή σε θέματα που αφορούσαν το λήμμα του ΟΣΦΠ. Μετά από μεγάλες συζητήσεις, η κοινότητα έλαβε τις αποφάσεις της γι' αυτό το λήμμα, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας Βικιπαίδεια:Αγορά/ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2013. Ευχαριστώ την κοινότητα που έβαλε το χέρι της σ' αυτό το δύσκολο έργο και με βοήθησε στη διεύρυνση λύσης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στην κοινότητα της Ελληνόφωνης Βικιπαίδειας να αναπτύσσεται διαρκώς και να εκπληρώσει όλους τους στόχους της. Στα μέλη του εγχειρήματος εύχομαι υγεία και ευτυχία σ' αυτούς και στις οικογένειες τους, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Παρά το γεγονός ότι αποχωρώ από το εγχείρημα, θα είμαι πρόθυμος να δώσω συμβουλές σε θέματα που αφορούν το ρωσικό ποδόσφαιρο και τη ρωσική ιστορία.

Εύχομαι όλα τα καλύτερα,

Slava33 (συζήτηση) 14:19, 2 Νοεμβρίου 2013 (UTC)