Χρήστης:NikosLikomitros/Αξιολόγηση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η ιδέα αυτής της σελίδας, είναι να δώσω στην κοινότητα, την δυνατότητα να παράσχει μια πλήρη δυνατότητα να αξιολογήσει το διαχειριστικό μου έργο, μετά από 1 χρόνο διαχειριστικής ιδιότητας.

Πιστεύω στο γεγονός ότι ο διαχειριστής πρέπει να αξιολογείται, σταθερά, από την κοινότητα, καθώς σχεδόν από την εκλογή μου σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να δώσω στην κοινότητα, την δυνατότητα να σχολιάσει την πορεία μου ως διαχειριστής, αν ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες και τα θέλω της, και αν θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσω ως διαχειριστής. Αυτό, με βοηθάει να βελτιώνομαι ακόμη περισσότερο.

Η τελευταία χρονιά που πέρασε είναι η σημαντικότερη για μένα βικιπαιδικά, αφού περιλαμβάνει και την διεθνή μου διασύνδεση στο κίνημα, ακόμη και υποτροφία για την Βικιμανία, το συνέδριο των Βικιπαιδιστών, και χωρίς υπερβολή, ένα από τα πιο πολυπόθητα πράγματα μέσα στην κοινότητα (20-25 αιτώντες/επιτυχόντα). Αρχικά, η αξιολόγηση για το πρώτο έτος, σε συνάρτηση με διάφορα μοντέλα επανεκλογής σε άλλες ΒΠ και τις κλασικές συζητήσεις για απόδοση ή αφαίρεση δικαιωμάτων, θα τρέξει ως τις 25 Μαρτίου, και θα εφαρμόσω την ετυμηγορία της κοινότητας. Στόχος είναι να δω αν η κοινότητα θεωρεί ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και γιατί η κοινότητα μου έδωσε τα δικαιώματα, άρα θεωρώ σωστό να έχει την δυνατότητα να με κρίνει. Μετά τις 25, η σελίδα θα παραμείνει ανοιχτή.

Καταθέστε την άποψή σας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σε συνάρτηση με τα μοντέλα επανεκλογών και τις τυπικές προτάσεις διαχειριστικών δικαιωμάτων, γράψτε Υπέρ (και το επιχείρημα σας, προαιρετικά) αν συμφωνείτε με την συνέχιση της διαχειριστικής μου ιδιότητας, ή Κατά (και το επιχείρημα σας, προαιρετικά) αν για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε συνέχιση της διαχειριστικής μου ιδιότητας.

Σχόλιο Εντυπωσιακότατο το γεγονός ότι ο διαχειριστής NikosLikomitros ξεκίνησε να συνεισφέρει στη Βικιπαίδεια σε ηλικία εννέα ετών!!! — Dionysusσυζήτηση 11:13, 16 Μαρτίου 2024 (UTC)

Υπέρ Πιστεύω ότι οφείλουμε να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να αποδείξουν τι αξίζουν. — Dionysusσυζήτηση 21:15, 16 Μαρτίου 2024 (UTC)

Σχόλιο Καταρχάς ας πούμε το βασικό. Καθαρά Υπέρ του έργου του φίλτατου Νίκου ως διαχειριστής. Ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε κάποια σοβαρή διαμάχη και πάντα μεσολαβεί σε άλλες διαμάχες ως τρίτος. Επίσης δεν φαίνεται να έχει υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα τόσο σοβαρό έτσι ώστε να έχει αμαυρώσει το έργο του ως χρήστης/διαχειριστής. Και συνολικά το έργο του ως χρήστης τον κατατάσσει στην πρώτη θέση των χρηστών της ελληνικής βικιπαίδειας.

Τώρα έχω διαβάσει κάτι παράπονα, γελοία για εμένα, ως προς τον τρόπο που εργάζεται ως διαχειριστής όπως και για την εν λόγω πρωτοβουλία. Για μένα είναι σωστή λοιπόν κι ας έχει εφαρμοστεί ευθέως ή πλαγίως. Αν κάποιοι φοβούνται την κριτική γιατί θα τσαλακώσει το εγώ τους τότε καλύτερα να κοιτάξουν τα λάθη που και αυτοί έχουν κάνει μόνοι τους, πόσοι χρήστες έχουν ανοίξει διαμάχη με αυτούς λόγω της επιμονής τους και μετά να κρίνουν. Μπορεί και να μην ξέρω πολλά για πολλές υποθέσεις πλέον που έχουν προκύψει, γιατί πέρα από το ξέσπασμα μου στο περασμένο δίμηνο, έχω χάσει το ενδιαφέρον της συνεισφοράς στο εγχείρημα για πολλούς λόγους που ευθύνονται και άλλοι, όμως η άποψη μου είναι αυτή εδώ και σε όποιον αρέσει. Φιλικά -Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 10:56, 17 Μαρτίου 2024 (UTC)

Φυσικά και είμαι Υπέρ στις προτάσεις του Νίκου και Υπέρ στην συνέχιση της διαχειριστικής του ιδιότητας. Η συμβολή του στο εγχείρημα είναι μεγάλη. Από τους λίγους ενεργούς διαχειριστές που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρθεί η διαχειριστική του ιδιότητα. Εκτιμώ ιδιαιτέρως επίσης, το γεγονός πως -αν και με μεγαλύτερη μετριοπάθεια από ότι θα έπραττα εγώ-, προσπαθεί να βελτιώσει τον τρόπο που εργάζεται η διαχειριστική ομάδα. Πολύ ορθή η αξιολόγηση σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς και οι υπόλοιπες προτάσεις. Ο ετσιθελισμός, ο αυταρχισμός, η έλλειψη διαλόγου και "τα δύο μέτρα και δύο σταθμά" είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα στην λειτουργία της ΒΠ και πρέπει να σταματήσουν. 𐌾ꭈⲉⲉϰ 𐍂ⲉꞗⲉℓ (εὖ διαλόγου xῶρος) 13:58, 18 Μαρτίου 2024 (UTC)