Συζήτηση χρήστη:Ank/2004

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
  • 5 Απριλίου

Per your request, I just sysoped your account here. --Maveric149 03:26, 5 Apr 2004 (UTC)

PS, do you support user:Gkastel request for adminship? Please respond at meta:Requests for permissions. --mav


Mav; I made gkastel sysop because he was supported by the only sysop before. ant

I just made you a Bureaucrat on this wiki as well. That means you can promote other users to be admins. Please use these new powers only for good. :) Use Special:Makesysop to promote users. --mav

Ank. Till yesterday, only developers could make people sysops. Yesterday, a set of people was nominated to help changing people status. The recommandation was to make people sysop and one at least bureaucrat as soon as possible on any little wikipedia, so they could manage themselves. That contrast with bigger wikipedia where you need votes and policies :-) Consequently, my questions about you and Gkastel were irrelevant :-)
You won't need us much now. In case you found you made a hasty decision in making someone sysop, drop us a word :-) good luck m:user:Anthere

  • 15 Απριλίου

Καλησπέρα, Χαίρομαι που βλέπω ενεργούς χρήστες εδώ, για να φτιαχτεί σιγα σιγα μια αξιοπρεπής κοινότητα. Λυπάμαι για το 'ατύχημα' με το Wikipedia copyright, αλλα το είδα μισο-μεταφρασμένο και σκέφτηκα να το μεταφράσω ολόκληρο. Οσο για τη σελίδα που εσβησα, απο τον παράξενο τίτλο και το κενό περιεχόμενο, νόμισα οτι κάποιος άσχετος (είχε μόνο IP) το είχε βάλει. Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω τη δουλεια σου, αυτα συμβαίνουν

Τώρα για τον τίτλο Βικιπαιδεία, παρόλο που με ξενίζει λίγο, θα μπορούσαμε να τον υιοθετήσουμε (κι άλλα ουίκις το 'χουν κάνει). Αν βρεθεί και τρίτος χρήστης και συμφωνήσει, μπορούμε να κανονίσουμε να αλλάξει το logo. Φιλικά Gkastel 15:44, 15 Apr 2004 (UTC)


  • 28 Απριλίου

Γεία σου Ανδρέα. Καθότι παραμένεις ο πιο ενεργός χρήστης εδώ μέσα (ελπίζω όχι ο μόνος) θα ήθελα την άποψή σου για τη λέξη 'Βικιπαιδεία' Προσωπικά εμένα ο όρος με απωθεί σα μετάφραση, και θα πρότεινα μια αμιγώς ελληνική μετάφραση όπως Ιστοπαιδεία, δικτυοπαιδεία, κατι-αλλο-παιδεια. Τι λές γι'αυτό; Ξερω οτι κανένα άλλο wiki δέν το έχει κάνει αυτό αλλα δε θα με πειραζε να κάνουμε την αρχή.

Φιλικά. Gkastel 14:00, 28 Apr 2004 (UTC) --

ωραια δουλεια η Βικιπαιδεια! Εχω ενα μικρο παραπονο, στην κεντρικη σελιδα αναφερεται οτι το Ελ Γκρεκο ειναι το ισπανικο ονομα του Θεοτοκοπουλου. Στην πραγματικοτητα Γκρεκο ειναι ιταλικη λεξη. Γριεγο ειναι η ισπανικη. Βεβαια το αρθρο ελ ειναι ισπανικο αλλα το ονομα παραμενει ιταλικο. Δοκιμασα να το διορθωσω αλλα ειναι κλειδωμενη η σελιδα. Αν μπορεις το διορθωνεις...

Χαιρετισματα

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά Ελ Γκρέκο δε σημαίνει 'Ο Έλληνας' αλλά ο ελληνορθόδοξος, από το Greco / Greek / Γραικός. -=vyruss=-
Συγγνώμη που παρεμβαίνω εγώ, αλλά to Greco είναι πράγματι Ισπανικό, χωρίς να σημαίνει ελληνορθόδοξος, αλλά απλώς Ελληνας, στη μεσαιωνική Ισπανική γλώσσα, ;όπως σωστά γράφει στο σχετικό άρθρο. (Είχα ρωτήσει παλιότερα την καθηγήτριά μου των Ισπανικών για αυτό:) )--Mik (usurped) 15:09, 14 Απρ. 2005 (UTC)

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την πολύ καλή και ποιοτική σας προσπάθεια. Διαβάζοντας την είδηση για τα 1000 ελληνικά λήμματα χάρηκα πάρα πολύ. Πριν 1 χρόνο σκεφτόμουν σοβαρά να αφιερώσω κανα 6μηνο αποκλειστικά στην ελληνική wikipedia, γιατί ήτανε κρίμα που δεν είχε καν ξεκινήσει, αλλά δεν έγινε τελικά για λόγους που δεν μπορούσα να ελέγξω. Χαίρομαι που σήμερα βρίσκεται σ'αυτό το σημείο. Ξανά, τα συγχαρητήρια μου για τη προσπάθεια σας. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στις μεταφράσεις και όχι απλά στα καλά λόγια. Keep it up!

Δημήτρης Γλέζος


Αγαπητέ Ank,

Καταρχάς να σε ενημερώσω ότι θα προτιμούσα να μου έγραφες τα μηνύματά σου στα Ελληνικά(τολμώ να πώ έχεις κάνει πολλά spelling λάθη). Θα ήθελα να με συγχωρέσεις αν κάποιες ενέργειές μου ήταν λίγο αυθόρμητες ή και λανθασμένες. Πολύ χαίρομαι που είσαι και εσύ πρώτον χρήστης και δεύτερον διαχειριστή, διότι κι εγώ πιστέυω ότι πρέπει βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο, σε οποιοδήποτε επίπεδο στην wikipedia. Θα ήθελα να μου εκφράσεις πρώτα εσύ πώς θα νόμιζες πως θα ήταν καλύτερο να ήταν η Κύρια Σελίδα, και να το συζητήσουμε και με τους άλλους διαχειριστές. -- Leonariso 17:21, 22 Ιούν 2004 (UTC)


Αγαπητέ Ανδρέα,

Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, αλλά ήμουν λίγο απσασχολημένος το τελευταίο διάστημα. Στο μήνυμα που μου άφησες ανέφερες 'να μην χαλούμε την προηγούμενη δουλειά που έγινε' και θα ήθελα να σου αναφέρω πως δεν ήταν σκοπός μου να χαλάσω κάτι απλώς να τα τακτοποιήσω λιγο τα πράγματα και να προσθέσω κάποια πράγματα. Συμφωνώ απολύτως με το ότι πρέπει να τονίζει την διαφορετικότητα από την Αγγλική σελίδα. Απλώς εγώ ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα στην Κύρια Σελίδα και έτσι πήρα ως πρώτυπο την Αγγλική σελίδα και ύστερα θα την τροποποιούσα ανάλογα. Ένας λόγος που ήθελα να τροποποιήσω την Κύρια Σελίδα ήταν ότι υπάρχει πρόβλημα στην εμφάνιση των χρωμάτων, για παράδειγμα στο πίνακα (κουτί) της εισαγωγής το φόντο με γαλάζιο χρώμα πίσω από το κείμενο 'Καλώς ήρθατε στην Ελληνική Βικιπαίδεια' εξαφανίζεται ολόκληρο ή μερικό και μετατρέπεται σε άσπρο φόντο. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις στην Κύρια Σελίδα. Σημείωσε ότι δεν με ενοχλούν καθόλου το χρώματα, αντιθέτως μου αρέσουν. Επίσης πιστεύω ότι κάποια πράγματα που αναφέρονται στην κοινότητα στην Κύρια Σελίδα μιλώντας πάντα, πρέπει να μπουνε στην Κοινοτική πύλη. Όσο για τα μηνύματά σου, πληροφοριακά δεν με ενοχλεί καθόλου για τα λάθη σου, αρκεί να καταλαβαίνω τι εννοείς και ας μην ασχοληθούμε άλλο με τα ορθογραφικά σου λάθη. Συμμερίζομαι τις απόψή σου ότι όλα πρέπει να είναι στα Ελληνικά, αν και προς πληροφορία σου κάποιες εγκυκλοπαίδεις έχουν και αγγλικά λήματα (λέξεις), πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει όυτε και μένα διότι αφού είναι ελληνική εγκυκλοπαίδεια πρέεπι να έχει και ελληνικούς τίτλους. Θα ήθελα και πάλι να σε παρακαλέσω να μου πεις την γνώμη σου για το πώς θα ήθελες να είναι η Κύρια Σελίδα και αν συμφωνείς μαζί μου.-- Leonariso 10:45, 14 Ιούλ 2004 (UTC)


Μήπως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα βιξικό; Δεν έχω χρόνο να γράφω άρθρα για τη βικιπαίδεια, αλλά μία λέξη την ημέρα για ένα λεξικό ίσως θα ήταν πιο εύκολο.

Ένα τέτοιο λεξικό υπάρχει. Κοίταξε στο http://el.wiktionary.org. Είναι ομολογουμένως στα πρώτα στάδια του και χρειάζεται αρκετή δουλειά. --ank 13:42, 16 Νοέμβ 2004 (UTC)