Συζήτηση Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή/Οκτωβρίου 2007

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Δυστυχώς όταν στην Ελλάδα αναπτύσσεται μια πρωτοβουλία που μπορεί να μας προβάλλει σαν χώρα, οι μισοί Έλληνες βγάζουμε τα μάτια των άλλων μισών, και έτσι πάντα προηγούνται οι ξένες χώρες.

Καραβάνια Ελλήνων γιατρών πληρώνουν εκατομμύρια για να εκπαιδευθούν από ξένους γιατρούς στο εξωτερικό ή και στην Ελλάδα, όπου τους πληρώνουμε σουίτα στο Χιλτον μαζί με τις γυναίκες τους.

Πρώτη φορά ένας Ελληνικός φορέας θα εκπαιδεύσει σε μαζικό επίπεδο ξένους.

Πρώτη φορά θα λανσάρει ένα περιοδικό Ελληνικής προέλευσης ένα νέο θεσμό στους κανόνες ιατρικής γραφής και αξιολόγησης, που είναι ο πρωτοποριακός θεσμός των αξιολογημένων αξιολογητών.

Πρώτη φορά ένα Ελληνικής προέλευσης περιοδικό δίνει απάντηση στον ερευνητή μέσα σε μία εβδομάδα, με μέσο χρόνο απάντησης στα υπόλοιπα Ελληνικά περιοδικά 1 χρόνο μετά την κατάθεση του άρθρου ενώ είναι μέσα στις πιθανότητες να μην λάβεις ποτέ απάντηση.

Όλα αυτά αν έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία τα αξιολογούμε. Αν δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει σήμερα στις ιατρικές εκδόσεις, και με έντονο το ένστικτο του γνήσιου ξενομανή Έλληνα που είναι έτοιμος να χειροκροτήσει τους ΄ξενους και να κατηγορήσει τους Ελληνες, τότε, τα περιμένω όλα.

Έτσι ακριβώς συμβαίνει αλλά χρειάζεσαι άλλα fora για να τα πεις. Η Βικιπαίδεια έχει μια πολιτική και οφείλει να την ακολουθεί. Έχουν γίνει στο παρελθόν και άλλες συζητήσεις επί του θέματος και έχουμε καταλήξει κάπου. Νομίζω ότι εφόσον δεν στέκει η σημαντικότητα του περιοδικού επειδή είναι νέο και συνεπώς δεν έχει αναφορές από τρίτους τέτοιες ώστε να μπορεί να μείνει, προς το παρόν το υλικό μπορεί να ενσωματωθεί στο ελληνικός ιατρικός τύπος. Αργότερα πιθανώς να πληροί τα κριτήρια της ΒΠ για να στέκει ως ανεξάρτητο άρθρο.--ΗΠΣΤΓ 17:44, 7 Οκτωβρίου 2007 (UTC)[απάντηση]