Συζήτηση Βικιπαίδεια:Επικοινωνία/20000 άρθρα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αν δεν κάνω λάθος, η Βικιπαίδεια ξεπέρασε τα 10.000 άρθρα τον Μάιο του 2006 και όχι τον Απρίλιο. --Diamond συζήτηση 20:10, 5 Μαρτίου 2007 (UTC)[απάντηση]

Σωστά, δικό μου λάθος. — Geraki ΣΜ - 2007-03-05T 21:37Z.


  • Για τις αλλαγές του Badseed:
    • ελληνόγλωσση/ελληνική Βικιπαίδεια: Είχα προτιμήσει το ελληνόγλωσση για να μην υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό από τις άλλες βικιπαίδειες εκτός από την γλώσσα, π.χ. ότι είναι ελληνοκεντρική ή ότι γράφουμε από την ελληνική οπτική γωνία. (όχι ότι έχω πρόβλημα με το ελληνική, απλώς εξηγώ την πρώτη επιλογή)
    • λειτουργεί κάτω από την επίβλεψη [...] του [...] Ιδρύματος Wikimedia / λειτουργεί σύμφωνα με την πολιτική [...] του [...] Ιδρύματος Wikimedia: Νομίζω ότι το πρώτο είναι εξίσου ακριβές αλλά και πληρέστερο. Το Ίδρυμα Wikimedia επιβλέπει και επεμβαίνει όταν υπάρχει πρόβλημα παραβίασης της βασικής πολιτικής. Παραδείγματα: Ουδετερότητα (στίχοι από το Κοράνι σε όλες τις σελίδες πακιστανικής wikipedia), πνευματικά δικαιώματα (αντιγραφή βάσης δεδομένων στο γαλλικό wikiquote). Αυτό καλύτερα να ξαναγίνει όπως πριν.
  • Κάνω μερικές προσθήκες για την ανάγκη νέων χρηστών. Απλώς το δελτίο τύπου όπως και το press kit απευθύνεται σε δημοσιογράφους (κυρίως) και όχι σε αναγνώστες οπότε είναι διαφορετικός ο τρόπος που πρέπει να το αναφέρουμε. — Geraki ΣΜ - 2007-03-06T 15:07Z.


Αν δεν υπάρχει άλλη διόρθωση, θα κάνω αποστολή του δελτίου σήμερα (για όπου θα πάει e-mail) και αύριο (για τα fax). — Geraki ΣΜ - 2007-03-19T 08:33Z.