Συζήτηση:Στάδιο Νίκος Γκούμας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο χωρος ΔΕΝ ανηκει στην ΑΕΚ.[επεξεργασία κώδικα]

Οπως αναφερω και στον τιτλο ο χωρος ΔΕΝ ανηκει στην ΑΕΚ, ανηκει στο δημοσιο και παραχωρηθηκε στην ερασιτεχνικη ΑΕΚ για χρηση με ορους και προυποθεσεις εξ ου προκυπτει και το συγχρονο προβλημα της κατασκευης νεου γηπεδου (μεταξυ πολλων αλλων προβληματων). Ενα ψευδος που δεν εχει καμια υποστηριξη απο σχετικες παραθεσεις και θα επρεπε να εχει ηδη διαγραφει.

Αγαπητέ ανώνυμε χρήστη, καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι για πράγματα, για τα οποία δεν είμαστε σίγουροι ή ακόμα χειρότερο δεν έχουμε γνώση.
Ο χώρος του οικοπέδου του γηπέδου της ΑΕΚ αποτελεί ιδιοκτησία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μια και το παραχωρητήριο του 1934 (αρ. 62032/2-9-1934) προέβλεπε έτσι. Παραχωρήθηκε με αυτό η πλήρης κυριότητα του χώρου, με ορισμένες δεσμευτικές υποχρεώσεις ως προς την χρήση του. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κατέχει τίτλους ιδιοκτησίας και το ακίνητο είναι μετεγγεγραμμένο στο Βιβλίο Μετεγγραφών του Δήμου Αθηναίων. --MedMan (συζήτηση) 13:20, 18 Ιουνίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Σχόλιο 21-7-2022[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Δεν λέει πουθενά σε ποιον ανήκε ο χώρος και πως παραχωρήθηκε ούτε πως χτίστηκε Αναφορά: 2A02:2149:8A5B:7900:9585:41B7:C60F:3557 07:54, 21 Ιουλίου 2022 (UTC)[απάντηση]