Συζήτηση:Οργάνωση Χ/Καλό λήμμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Οργάνωση Χ (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Το λήμμα αυτό έχει αξιολογηθεί ως καλό λήμμα στις 30 Αυγούστου 2022, με βάση τα Κριτήρια καλών λημμάτων


Σύμβολα αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια
Ναι {{v+}} Ναι, Ναι υπό προϋποθέσεις {{v+!}} Ναι υπό προϋποθέσεις, Όχι {{v-}} Όχι, Σχόλιο, άποψη {{v!}} Σχόλιο, Ουδέτερο {{v=}} Ουδέτερη θέση, Αλλαγή θέσης {{v/}} Αλλαγή γνωμάτευσης, Μεταβολή {{v~}} Μεταβάλλεται


Αξιολόγηση
1. Καλογραμμένο; Ναι. Το λήμμα είναι σε γενικές γραμμές επαρκώς μορφοποιημένο, με την ύπαρξη συνδέσμων αλλά και μια ισορροπημένη έκταση μεταξύ των ενοτήτων.
2. Επαληθεύσιμο; Ναι. Η απόσταση μεταξύ της μιας και της άλλης παραπομπής είναι μικρή. Γενικότερα, το λήμμα είναι καλά τεκμηριωμένο, ενώ η παρουσία μόνο ιστορικών και ξενόγλωσσης βιβλιογραφίας εξασφαλίζει αντικειμενικότητα στο λήμμα.
3. Ευρεία κάλυψη; Ναι
4. Ουδέτερη οπτική γωνία; Ναι. Το λήμμα στελεχώνεται από δευτερογενείς πηγές ιστορικών μεταγενέστερης εποχής, κάτι που γενικότερα εξασφαλίζει περισσότερη αντικειμενικότητα για το λήμμα.
5. Σταθερό; Ναι, έχουν λάβει κατά κύριο λόγο μικρού μεγέθους επεξεργασίες το τελευταίο εξάμηνο που δεν επηρεάζουν σημαντικά τη μορφή του λήμματος.
6. Εικονογραφημένο; Ναι, θα μπορούσε να βελτιωθεί αν υπάρχει κάτι στην μεταπολεμική ενότητα.
Αξιολογητής
NikosLikomitros (συζήτηση) 18:43, 30 Αυγούστου 2022 (UTC)[απάντηση]
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λογια Νικο!! Δουλέψαμε πολυ σκληρα για αυτο το λήμμα καμια 10ρια ατομα. Ιπποκράτης2020 (συζήτηση) 07:12, 31 Αυγούστου 2022 (UTC)[απάντηση]