Συζήτηση:Αλαντίν (ταινία, 1992)/Καλό λήμμα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αλαντίν (ταινία, 1992) (επεξεργασία | συζήτηση | ιστορικό | σύνδεσμοι | παρακολούθηση | μητρώο | εμφανίσεις)

Το λήμμα αυτό έχει αξιολογηθεί ως καλό λήμμα στις 18 Δεκεμβρίου 2022, με βάση τα Κριτήρια καλών λημμάτων


Σύμβολα αξιολόγησης σύμφωνα με τα κριτήρια
Ναι {{v+}} Ναι, Ναι υπό προϋποθέσεις {{v+!}} Ναι υπό προϋποθέσεις, Όχι {{v-}} Όχι, Σχόλιο, άποψη {{v!}} Σχόλιο, Ουδέτερο {{v=}} Ουδέτερη θέση, Αλλαγή θέσης {{v/}} Αλλαγή γνωμάτευσης, Μεταβολή {{v~}} Μεταβάλλεται


Αξιολόγηση
1. Καλογραμμένο; Ναι υπό προϋποθέσεις Μετάφραση του αγγλικού λήμματος, καλομεταφρασμένη. Το θέμα είναι ότι έχει πολλούς κόκκινους συνδέσμους, από ηθοποιούς κυρίως.
2. Επαληθεύσιμο; Ναι υπό προϋποθέσεις Επαληθεύσιμο σε γενικές γραμμές, ωστόσο παραπομπές όπως αυτή δεν θα έπρεπε να αποτελούν πηγές.
3. Ευρεία κάλυψη; Ναι Ευρεία κάλυψη. Παρ' όλα αυτά η ενότητα των ηθοποιών πρέπει να γίνει μικρότερη. Στον Ρόμπιν Ουίλιαμς ειδικά, δίνεται ένα δυσανάλογο σε μέγεθος κείμενο.
4. Ουδέτερη οπτική γωνία; Ναι Ναι, διακρίνεται απόλυτη αντικειμενικότητα.
5. Σταθερό; Ναι Δεν υπάρχει κανένας διορθωπόλεμος ούτε «βροχή» επεξεργασιών.
6. Εικονογραφημένο; Ναι Έχει εικόνες όπου χρειάζεται.
Αξιολογητής
Ναι --Verified Pie 08:33, 18 Δεκεμβρίου 2022 (UTC)[απάντηση]


Σχόλιο Ευχαριστώ τον συν-βικιπαιδιστή για τον χρόνο που αφιέρωσε. Απλά θα ήθελα να σημειώσω πως το θέμα των κόκκινων συνδέσμων δεν αποτελεί κριτήριο απόρριψης ενός λήμματος. Ίσα ίσα οι κόκκινοι σύνδεσμοι είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι για προτροπή δημιουργίας ενός λήμματος που δεν υπάρχει στη ΒΠ. Επίσης, για το δεύτερο κριτήριο, η πηγή που αναφέρεται πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται, στο πλαίσιο που χρησιμοποιείται (προϋπολογισμός και box office ταινίας) είναι πέρα για πέρα αξιόπιστη και η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον σε λήμματα ταινιών. ✨ TeamGale [talk] 22:24, 20 Δεκεμβρίου 2022 (UTC)[απάντηση]