Όλες οι δημόσιες καταγραφές γεγονότων

Συνδυασμένη εμφάνιση των αρχείων καταγραφής επιφορτώσεων, διαγραφών, φραγής, και διαχειριστών. Μπορείτε να περιορίσετε την εμφάνιση επιλέγοντας τον τύπο του αρχείου καταγραφής, το όνομα χρήστη, ή την σχετιζόμενη σελίδα.

Αρχεία καταγραφών
  • 11:04, 19 Μαρτίου 2018 Ο Kkostagiannis συζήτηση συνεισφορές μετακίνησε τη σελίδα Συζήτηση:Ελληνική βουνίσια οχιά στην Συζήτηση:Οχιά των λιβαδιών (συγκεκριμένη σελίδα είναι για την vipera ursinii, όχι αποκλειστικά για το ελληνικό υποείδος (ή και ξεχωριστό είδος, αδιάφορο όμως εν τέλει για την ονομασία της v. ursinii). 'Nανόχεντρα' ή 'οχία των λιβαδιών' είναι τα συνηθέστερα ονόματα (βλ. herpetofauna.gr, ελληνικη ερπετολογικη εταιρια, κειμενο συμβασης cites). Εάν κάποιος θέλει να γράψει άρθρο για το ελληνικό (υπο)είδος αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει καταστρέφοντας αυτό που υπήρχε για την v. ursinii.)
  • 11:04, 19 Μαρτίου 2018 Ο Kkostagiannis συζήτηση συνεισφορές μετακίνησε τη σελίδα Ελληνική βουνίσια οχιά στην Οχιά των λιβαδιών (συγκεκριμένη σελίδα είναι για την vipera ursinii, όχι αποκλειστικά για το ελληνικό υποείδος (ή και ξεχωριστό είδος, αδιάφορο όμως εν τέλει για την ονομασία της v. ursinii). 'Nανόχεντρα' ή 'οχία των λιβαδιών' είναι τα συνηθέστερα ονόματα (βλ. herpetofauna.gr, ελληνικη ερπετολογικη εταιρια, κειμενο συμβασης cites). Εάν κάποιος θέλει να γράψει άρθρο για το ελληνικό (υπο)είδος αυτό δεν θα έπρεπε να γίνει καταστρέφοντας αυτό που υπήρχε για την v. ursinii.)
  • 15:02, 1 Μαΐου 2013 Δημιουργήθηκε αυτόματα ο λογαριασμός χρήστη Kkostagiannis συζήτηση συνεισφορές