Διαχείριση καθοδηγητών

Αυτή η σελίδα εμφανίζει μια λίστα με καθοδηγητές. Οι διαχειριστές μπορούν να αφαιρέσουν καθοδηγητές που παραβιάζουν τα πρότυπα ή τις πολιτικές της κοινότητας. Μπορούν επίσης να επεξεργαστούν τις επιλογές που σχετίζονται με την καθοδήγηση, όπως το εισαγωγικό τους μήνυμα. Η λίστα των καθοδηγητών αποθηκεύεται στον ονοματοχώρο MediaWiki, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού.

Για να εγγραφείτε ως καθοδηγητής, μεταβείτε στο Special:EnrollAsMentor.

Εκχωρούνται αυτόματα καθοδηγητές

Νέοι λογαριασμοί εκχωρούνται τυχαία σε αυτούς τους καθοδηγητές.

# Όνομα χρήστη Τελευταία Ενεργός Αριθμός από καθορισμένους νεοφερμένος Κατάσταση Μήνυμα για νεοφερμένους
1 Ah3kal (συζήτηση | συνεισφορές) 19:40, 4 Μαΐου 2024 Μέσος όρος (η προεπιλογή) Ενεργός Γεια σας! Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας βοηθήσω να εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες της Βικιπαίδειας. Μη διστάσετε να με ρωτήσετε το οτιδήποτε!
2 NikosLikomitros (συζήτηση | συνεισφορές) 00:24, 6 Μαΐου 2024 Μέσος όρος (η προεπιλογή) Ενεργός Γεια σας. Χαρά μου είναι να σας βοηθήσω να μάθετε περισσότερα για την Βικιπαίδεια, πως συνεισφέρουμε και πως λειτουργεί. Μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια για την Βικιπαίδεια χρειαστείτε.

Καθοδηγητές που ορίζονται χειροκίνητα

Οι νέοι λογαριασμοί δεν ανατίθενται τυχαία σε αυτούς τους καθοδηγητές. Όπως και άλλοι καθοδηγητές, αυτοί οι καθοδηγητές μπορούν να επιλέξουν με μη αυτόματο τρόπο τους λογαριασμούς στους οποίους θα ήθελαν να καθοδηγήσουν. Αυτή η ενότητα είναι κυρίως για οικοδεσπότες εργαστηρίων που θέλουν απλώς να καθοδηγήσουν άτομα που γνώρισαν.

# Όνομα χρήστη Τελευταία Ενεργός Αριθμός από καθορισμένους νεοφερμένος Κατάσταση Μήνυμα για νεοφερμένους
1 Geraki (συζήτηση | συνεισφορές) 16:42, 1 Μαΐου 2024 Κανένα (τα διεκδικώ χειροκίνητα) Ενεργός Γεια σας, θα χαρώ να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε και να επεξεργαστείτε τη Βικιπαίδεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου όποτε και για ότι χρειάζεστε.