Τζάστιν Γκάμπριελ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Τζάστιν Γκάμπριελ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση3  Μαρτίου 1981
Κέιπ Τάουν
Χώρα πολιτογράφησηςΝότια Αφρική
Ύψος186 cm Edit this on Wikidata
Βάρος100 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (από 1997)[1]
Περίοδος ακμής1997
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Πολ Λόιντ Jr. (γεννημένος στις 3 Μαρτίου, 1981) είναι ένας Νοτιαφρικανός επαγγελματίας παλαιστής. Έχει συμβόλαιο με την εταιρεία WWE που εμφανίζεται στα ρινγκ με το ψευδώνυμο Τζάστιν Γκάμπριελ.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα σε ηλικία 16 ετών, το 1997, στη Νότια Αφρική. Το 2000, μετά και τον θάνατο του πατέρα του, μετακινήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάμεσα στις δύο χώρες συνέχισε να ασχολείται με την επαγγελματική πάλη, και αφού πέρασε από διάφορες μικρότερες οργανώσεις, το 2008 κατέληξε στο WWE, που τον έστειλε για εκπαίδευση στο θυγατρικό FCW. Τον Φεβρουάριο του 2010, έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις, ως διαγωνιζόμενος στην πρώτη σεζόν του σόου WWE NXT, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση.

WWE: Κύριο ρόστερ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά το τέλος του NXT, συμμετείχε στην ομάδα Νέξους, που απαρτίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες της πρώτης σεζόν του NXT. Εκεί συμμάχησε με τον Χιθ Σλέιτερ, με τον οποίο κατέκτησαν μια φορά το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE. Τον Ιανουάριο του 2011, ακολούθησε τα πρώην μέλη του γκρουπ, Γουέιντ Μπάρετ και Χιθ Σλέιτερ. Οι τρεις τους, μαζί με τον Ιζέκιελ Τζάκσον, δημιούργησαν νέα ομάδα, με το όνομα Κορ. Με τον Σλέιτερ κατέκτησαν άλλες δύο φορές το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE. Από τον Ιούλιο του 2011 συνεχίζει μόνος του. Το 2012 είχε μια συμμαχία με τον Τάισον Κιντ, αλλά σε μια προσπάθεια να κατακτήσουν το Ομαδικό Πρωτάθλημα, απέτυχαν.

Τελειωτική Κίνηση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

450 Splash

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]