Τεντ Ντιμπιάσι Τζούνιορ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Τεντ Ντιμπιάσι Τζούνιορ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση8  Νοεμβρίου 1982
Μπατόν Ρουζ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
ΣπουδέςMississippi College
Clinton High School
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής (2006–2013)[1]
ηθοποιός
ηθοποιός ταινιών
Περίοδος ακμής8  Ιουλίου 2006 - 2020
Οικογένεια
ΓονείςΤεντ Ντιμπιάσι
ΑδέλφιαΜάικ Ντιμπιάσι Β΄
Μπρεττ Ντιμπιάσι
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Θίοντορ Μάρβιν "Τεντ" Ντιμπιάσι Junior (Theodore Marvin "Ted" DiBiase Jr, 8 Νοεμβρίου 1982) είναι Αμερικανός επιχειρηματίας, ηθοποιός και πρώην παλαιστής. Είναι περισσότερο γνωστός για την πορεία του στο WWE.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Ντιμπιάσι με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μάικ, το 2006 προπονήθηκαν στο Τέξας, πριν μπουν σε σχολή πάλης. Μαζί έφτιαξαν ομάδα και μάλιστα κέρδισαν και κάποιους ομαδικούς τίτλους το 2007. Την ίδια χρονιά πήγαν στην Ιαπωνία σε οργανισμό πάλης για λίγους μήνες.

WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Florida Championship Wrestling[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2007 ο Τεντ Ντιμπιάσι Jr. υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία WWE και έκανε ντεμπούτο στη θυγατρική εταιρεία FCW. Μέχρι τα μέσα του 2008 έμεινε εκεί και προπονήθηκε.

Ομάδα με Κόντι Ρόουντς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, προωθήθηκε στο κύριο ρόστερ. Εκεί δημιούργησε ομάδα με τον Κόντι Ρόουντς, κερδίζοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομάδων στον πρώτο του αγώνα. Αργότερα ο Ράντυ Όρτον τους προκάλεσε να τον ακολουθήσουν ώστε να κυριαρχήσουν στο WWE, κάτι που έγινε, δημιουργώντας την Legacy. Ο Ντιμπιάσι με τον Ρόουντς κατέκτησε για άλλη μια φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομάδων. Μετά από δύο χρόνια, το 2010 μεταξύ των τριών, δημιουργήθηκε μια κόντρα που οδήγησε σε μεταξύ τους αγώνα, με νικητή τον Όρτον.

Σόλο καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μετά από την αντιπαράθεσή τους, ο καθένας τους πήρε τον δρόμο του. Ο Ντιμπιάσι, από τότε, στις 5 Απριλίου του 2010, κυκλοφορούσε με τον τίτλο του πατέρα του, το Million Dollar Championship. Αργότερα στην χρονιά, έκανε σεναριακή σχέση με την Μαρίς Ουελέτ και τον Νοέμβριο αποχωρίστηκε την ζώνη. Το 2011 είχε μια σύντομη σεναριακή κόντρα και πάλι με τον Κόντι Ρόουντς, ενώ αναλώθηκε σε διάφορους μικρούς αγώνες και κόντρες. Το 2012 η καριέρα του συνέχισε πιο πτωτικά, μέχρι που αποδεσμεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 και αποσύρθηκε απο τον χώρο της επαγγελματικής πάλης.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είναι γιος του Τεντ Ντιμπιάσι και τα δύο του αδέρφια, ο Μάικ και ο Μπρετ, ασχολήθηκαν με την πάλη. Ο Μπρετ λόγω τραυματισμού σταμάτησε να παλεύει. Από το 2008 είναι παντρεμένος με την Κρίστεν Τάινς. Έχει έναν γιο με το όνομα Τέιτ Μακίνλεϊ, γεννημένο τον Μάιο του 2012. Έχει πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία του WWE το 2009.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]