Συζήτηση χρήστη:Υπάρχω

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Υπάρχω/Αρχείο 1 στις 2017-04-21.



BarbaraLuciano13 (συζήτησησυνεισφορές)

Hi @Υπάρχω:, I would like to insert the article of Andrea Benetti, a famous Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist), but I don't speak and write Greek. I used the translator to do a draft https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:BarbaraLuciano13/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF , but of course it needs to be corrected. Can you help me by correcting the errors that are there? Can you also explain to me how an artist's infobox is created? Thank you very much and if in the future you need to correct an article translated into Italian, do not hesitate to contact me. See you soon and I hope you can help me improve this article, thanks, --~~~~

Απαντήστε στο "Can you help me?"
Aristo Class (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα!

Το λήμμα δημιουργήθηκε αφού συμβουλέυτικα τα αντίστοιχα Αγγλικά και Σουαχίλι λήμματα (βλ. Σημειώσεις ιστορικού). Πληροφοριακά, το Αγγλικό λήμμα έχει μόνο μια παραπομπή, αντιθέτως το λήμμα στα Σουαχίλι κανένα, ενώ στο ελληνικό λήμμα υπάρχουν 8 παραπομπές. Ερωτώ λοιπόν, πόσες παραπομπές θα πρέπει να έχει ένα λημματάκι του μεγέθους του, προκειμένου να αφαιρεθεί το

?

Απαντήστε στο "Περιοχή Κίλουα"
Αρκάς (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα φίλε,

Παρατήρησα ότι αντικαθιστάς τα παλιά infobox σε κάποια άρθρα, με νέα που τραβάνε πληροφορίες από το wikidata. Μια παρατήρηση μόνο: Σε όσα κάνεις αυτή την αλλαγή, αν μπορείς να αφαιρείς και τις γεωγραφικές συντεταγμένες (τύπου coord) που βρίσκονται συνήθως στην πρώτη γραμή του άρθρου. Αυτό διότι αν παρατηρήσεις, μετά βλέπει τις συντεταγμένες ως duplicate εγγραφή (τραβάει ΚΑΙ αυτές από το wikidata) και πετάει κάποιο error στα νέα infobox, αλλά και πάνω δεξιά σε κάθε άρθρο.

Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Αντικατάσταση προτύπου"
Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Σταμάτα να παραθέτεις παραπλανητικά συμπεράσματα ή ψεύτικα γεγονότα [1], [2]. Δεν βοηθάνε κανένα και αποτελούν ξεκάθαρη απόπειρα να σπείρεις διχόνοια σε συζητήσεις. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες και αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της πολιτικής.

Απαντήστε στο "Παραπλανητικές απαντήσεις"
Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί αναιρείς επεξεργασίες οι οποίες είναι συμφωνείς με την πολιτική. Σύμφωνα με την πολιτική, αν ενα λήμμα έχει πρόβλημα πηγών ή ουδετερότητας, πρέπει να σταματήσει να είναι προβαλλόμενο χωρίς καν να περάσει διαδικασία διαλόγου.

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

δεν είναι έτσι.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Cinadon36 (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Γιατί αναιρείς"
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

στο νερό έκανα με τους προκατόχους και διαδόχους... δεν εμφανίζεται κάτι... :p τους κώδικες σωστά τους έβαλα, αλλά κάτι πιο βαθύ εντός του πρότυπου φταίει... νομίζω πως θα έπρεπε η παράμετρος για το αξίωμα να πηγαίνει "πακέτο" με τους διαδόχους/προκατόχους, κάτι που τώρα δεν γίνεται... ίσως κάποιος ικανότερος από εμένα να ξέρει πώς να το κάνει... ειδικά για τους μονάρχες η απουσία αυτών των δύο παραμέτρων θεωρώ πως είναι άκρως προβληματική... :/

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

χμ, λίγο δύσκολο όντως, Είδα για παράδειγμα τον Φιντέλ Κάστρο. Υπήρξε Πρόεδρος της Κούβας, Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνισιτκού κόμματος, Πρωθυπουργός της Κούβας, Γενικός γραμματέας του Κινήματος των Αδεσμεύτων, και ίσως και άλλα. Προφανώς ο προκάτοχος και διάδοχος πρέπει να πηγαίνει πακέτο όπως λες με το αξίωμα. Θα το πιάσει κάποιος με μεράκι και θα το κάνει.

Απαντήστε στο "τρύπα..."
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Είδα ότι βάζεις το πρότυπο για τα πρόσωπα αφαιρώντας τις παραπομπές. Διαφωνώ. Εφόσον θέλεις να το κάνεις μαζικό και όχι περιστασιακά παρακαλώ να το προτείνεις στη συζήτηση του προτύπου. (έτσι για να εφαρμόζουμε και στον εαυτό μας αυτά που ωραία λέμε στους άλλους, το εφάρμοσα και εγώ)

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

Πολλά πρότυπα δίνουν αυτή τη δυνατότητα και είπα να το δοκιμάσω. Στην αγορά υπάρχει μια συζήτηση υπό εξέλιξη. δεν πήρε κανείς αρνητική θέση, Οι δικοί μου ενδιασμοί δεν ισχύουν, διότι μέσα στη δοκιμή δεν είδα κάποιο μειονέκτημα. Είναι πολύ καλή ιδέα και πιστεύω ότι θα την προτιμήσεις και συ.

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

το είδα και προτιμώ τις πηγές, πηγές πηγές (με ξέρεις)

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

Σε αυτό το σημείο συμφωνούμε απόλυτα. Είμαι υπέρ των πηγών και θα τις υποστηρίζω πάντα. Το noref δεν αφαιρεί τις πηγές. Οι πηγές είναι εκεί και προσθέτουν εγκυρότητα στα δεδομένα. Γιαυτό πιστεύω ότι και εσυ αν το δοκιμάσεις θα το προτιμήσεις. Πάντως δεν χρειάζεται να το περιεργαζόμαστε και πολύ. Αν κατάλαβα καλά, δεν θα ισχύσει, γιατί κάτι άλλο είναι στα σκαριά που θα το αντικαταστήσει. Είναι και μια συζήτηση στην αγορά, δεν χρειάζεται να τα λέμε εδώ, μπες στην αγορά όπως πάντα και δώσε εκεί το παρόν. Φιλικά και καλή εβδομάδα

Απαντήστε στο "no ref ή κάπως έτσι"
Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

''Υπάρχω'' προχωρώ σε φραγή 3 ημερών καθώς επιμένεις να προκαλείς αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να παρέχεις κάποιο σκεπτικό για τις πράξεις σου, προσποιούμενος άγνοια, και παρασύροντας και άλλους χρήστες με την συμπεριφορά σου αυτή. Η ερώτηση σου σχετικά με την φραγή της IP παραμένει σε ισχύ και είναι επίκαιρη, ανεξάρτητα από την εδώ φραγή σου, αλλά δεν αποτελεί και ασπίδα για την επιτηδευμένη συμπεριφορά σου. Ελπίζω κατά την διάρκεια της φραγής να έχεις τον χρόνο να σκεφτείς πως θα συνεχίσεις στην συνέχεια και να μην επαναλάβεις την ίδια συμπεριφορά. Η σελίδα συζήτησης σου και η αποστολή email είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις σχετικά με την φραγή σου. Gts-tg (συζήτηση) 19:01, 25 Μαΐου 2017 (UTC)

Σύνοψη από Υπάρχω

το βρήκα. Είναι όταν έχει {{παραπομπές|σημ.}} και άλλα παράξενα.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Το πρότυπο χρησιμοποιείται αρκετά ακόμα και με την αλλαγή που κάνεις καταστρέφεις τις παραπομπές σε πολλά λήμματα. Σε όσα ήταν εύκολο να αντικατασταθεί, έχει αντικατασταθεί. Μην το ξαναλλάξεις χωρίς να ελέγξεις ότι η αλλαγή δεν επηρρεάζει αρνητικά.

Υπάρχω (συζήτησησυνεισφορές)

@Ah3kalΤο έλενξα πριν, αλλά δεν αποκλείεται να παράβλεψα κάτι. Παραδείγματος χάριν, που έγινε η καταστροφή; Σε ποιό λήμμα συγκεκριμμένα;

Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα