Συζήτηση:Χάρρυ Κλυνν/Υποψήφιο Αξιόλογο

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Χάρρυ Κλυνν[επεξεργασία κώδικα]

Κακογραμμένο άρθρο που δεν ικανοποιεί κανένα κριτήριο της βικιπέδια[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το άρθρο για τον Χάρρυ Κλυνν χρειάζεται ολικό σβήσιμο και γράψιμο από την αρχή. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει τις κατάλληλες πηγές είναι κακογραμμένο και έχει επίσης εκφράζει τις απόψεις όσων το επεξεργάστηκαν.

Καταρχάς γιατί είναι γραμμένο στο πρόλογο ότι ο Χάρρυ Κλυνν κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές το 2006 με την Νέα Δημοκρατία και δεν εκλέχτηκε. Ήταν αυτό το πιο σημαντικό γεγονός της καριέρας του; Αφού ο συγκεκριμένος δεν εκλέχθηκε ποτέ σε κάποια θέση. Πολιτικός θεωρείται κάποιος που έχει πάρει ήδη κάποιο πόστο.

Επίσης ότι αφορά την προσωπική του ζωή θα έπρεπε να βρίσκεται σε ξεχωριστό κεφάλαιο. Να υπάρχει και αναφορά στο τι έκαναν τα παιδιά του, ότι σκοτώθηκε ο γιος του κτλ.

Αυτά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται μαζί με πληροφορίες για την καλλιτεχνική του καριέρα. Και δεν θα έπρεπε να είναι ανακατεμένες αυτές οι πληροφορίες με άλλες που αφορούν τις πολιτικές του δραστηριότητες αφού έτσι και αλλιώς υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο για αυτές. Με άλλα λόγια τα βιογραφικά στοιχεία θα έπρεπε να είναι σε ένα κεφάλαιο, τα οικογενειακά σε άλλο, τα πολιτικά σε άλλο, κ.ο.κ

Επίσης τι σημαίνει το κεφάλαιο Κριτική για Ομοφοβία.  Από τη στιγμή που αρθρογραφούσε και διακωμωδούσε τα πάντα, είχε κάνει κριτική και για ότι άλλο υπήρχε και φυσικά δεχόταν κριτική για αυτά που έλεγε. Οπότε γιατί υπάρχει ειδική μνεία στο ότι έκανε κριτική στους ομοφυλόφιλους και δεν υπάρχει ειδική μνεία για αυτά που έλεγε για τους πολιτικούς, το ότι έκανε μιμήσεις Ποντίων, Ρομά ή ότι άλλο. Το ότι είχε κάνει μιμήσεις του Παπανδρέου και τον κορόιδευε ανελέητα δεν σόκαρε κανέναν; Μπορεί κάποιοι να μην το θυμούνται αλλά οι φανατικοί Πασοκτζήδες τον είχαν σε μαύρη λίστα για αυτά που έλεγε για τον Παπανδρέου.

Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν κυρίως γνωστός από την παρουσία του ως κωμικού και η σατιρική Δισκογραφία του θα έπρεπε να είναι πρώτη στη λίστα των έργων του. Και η καριέρα του ως κωμικού θα έπρεπε να είναι πιο πάνω και από την πολιτική καριέρα διότι για αυτό ήταν γνωστός στο ευρύτερο κοινό και όχι ως πολιτικός.

Πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι ήταν και ζωγράφος αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν και φωτογραφίες από κάποια έργα του.

Τέλος πάντων ... το άρθρο αυτό είναι χάλια και θα έπρεπε να ξανά γραφτεί. Το πρόβλημα που βλέπω στην Ελληνική Βικιπεδία είναι ότι ακόμα και καλά άρθρα χαλάνε επειδή ο καθένας μπορεί να τα επεξεργαστεί και στο τέλος καταλήγουμε με άρθρα που δεν δίνουν πληροφορίες και δεν προσφέρουν κάτι.

Εγώ που μπήκα να διαβάσω κάτι για την καριέρα του ως κωμικού δεν βρήκα αρκετές και τεκμηριωμένες πληροφορίες. Αντίθετα διάβασα πιο πολλές πληροφορίες για το τι ήθελε να κάνει στα πολιτικά ενώ τελικά δεν εκλέχθηκε ποτέ.

Marlene~elwiki (συζήτηση) 07:41, 8 Αυγούστου 2023 (UTC)[απάντηση]