Συζήτηση:Ρικάρδο Λαμπόρδε/Υποψήφιο Αξιόλογο

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ρικάρδο Λαμπόρδε[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Δεν έγινε αξιόλογο. --C Messier 13:50, 17 Οκτωβρίου 2013 (UTC).[απάντηση]
Παρακαλούμε μην επεξεργαστείτε τη σελίδα.

ΥπέρΠιστεύω πως είναι ένα λήμμα όπου είναι πολύ καλογραμμένο αξίζει να γίνει αξιόλογο λήμμα --ChrisAnorthosis (συζήτηση) 05:07, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]

  • Κατά Φαίνεται ότι ο αγαπητός ChrisAnorthosis έκανε καλή δουλειά, ωστόσο, το λήμμα Ρικάρδο Λαμπόρδε δεν τηρεί τα κριτήρια για να γίνει αξιόλογο:
  1. Το λήμμα έχει προβλήματα με την ουδετερότητα. Προτάσεις του τύπου Όπως το μεγαλύτερο μέρος της πατρίδας του μεγάλωσε με πολλές στερήσει, ο πόθος του όμως και το αστείρευτο ταλέντο που τον διάσχιζε αμέσως τον έκαναν να ξεχωρίσει! και Ως εραστής της στρογγυλής θεάς ο πιτσιρικάς τότε Λαμπόρδε άρχισε να αναδεικνύει το ταλέντο του στην ομάδα παίδων της τοπικής Ρεάλ Καρταγένα! Ποίος όμως τότε την αξία που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Κολομβιανός βιρτουόζος άσος. δεν έχουν θέση σε λήμματα εγκυκλοπαίδειας όπως η Ελληνόφωνη Βικιπαίδεια.

Και τώρα ας πάμε ενότητα με ενότητα:

  1. Στην ενότητα #Ακαδέμια πρέπει να αλλάξουν οι προτάσεις Λίγο το οικονομικό της ομάδας, λίγο το ταλέντο του παίχτη έκαναν τον πρόεδρο των μανταρίν Να δώσει εντολή για την απόκτηση του νεαρού αστέρα! και Δεν ήταν άλλωστε καθόλου τυχαίο το ότι σε ηλικία μόλις 18 βρισκόταν στην κατάταξη της ιστοσελίδας footballyouthtalents στην θέση 1702 πάνω απο τον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος βρισκόταν στην θέση 2000! - η δεύτερη πρόταση χρειάζεται και παραπομπή.
  2. Η ενότητα #Κλούμπε Νάουτικο Καπιμπαρίμπε χρειάζεται καλύτερη μορφοποίηση, καθώς μερικές προτάσεις είναι ακατανόητες. Η πρόταση Σύντομα και πριν κλείσει τα 19 του χρόνια μια ομάδα μετ' ονόματι Νάουτικο (Náutico) καλεί τον Ρίκι να παρουσιαστεί στον προπονητή της ομάδας κ. Μαρσέλο Σανγκαλέτι η δυσκολία που υπήρχε για την μετακίνηση του Ρικάρδο από την Κολομβία στην Βραζιλία ήταν τεράστια είναι αρκετά ακατανόητη στη σημερινή μορφή και ίσως έπρεπε να είχει προστεθεί το Πρότυπο:Ασαφές. Το ίδιο συμβαίνει και με την πρόταση διετές κλειστό συμβόλαιο - τι ακριβώς εννοείς με το κλειστό συμβόλαιο; Επίσης, η πρόταση Αγωνίζεται στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστική κόντρα στην Γκοϊάς Εσπόρτε Κλούμπε στα 68 λεπτά τα οποία αγωνίστηκε ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα με τους ανθρώπου της Νάουτικο να τρίβουν τα μάτια τους με ικανοποίηση. Όμως το κακό έμελλε να γίνει! δύο μέρες πριν το παιχνίδι Φλουμινένσε ο Κολομβιανός άσος τραυματίζετε σοβαρά και μένει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην δράση, του ανακοινώνετε ότι μένει εκτός πλάνων από τον Μαρσέλο Σανγκαλέτι και πώς πρέπει να βρει ομάδα. έχει πρόβλημα με την ουδετερότητα και την ορθογραφία (τους ανθρώπου, τραυματίζετε, ανακοινώνετε, πώς).
  3. Η ενότητα #FC Λουγκάνο είναι άκρως ακανόητη εξαιτίας κακής μορφοποίησης και προβλημάτων με την ουδετερότητα. Τι γυρεύει το θαυμαστικό στη μέση της πρότασης Τι κι αν είχε μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα ο διεθνής κληθέντας με την ομάδα της εθνικής Κολομβίας των νέων ξεκινούσε το ταξίδι! το Ευρωπαϊκό ταξίδι προς την καταξίωση; Οι προτάσεις Η Ελβετική ομάδα της Λουγκάνο κάνει πρόταση ύψους σαράντα χιλιάδων ευρώ στον 20 χρόνο άσσο για μονοετές συμβόλαιο αλωνίζετε σε 14 αγώνες και σκοράρει το παρθενικό του γκολ κόντρα στην ομάδα της Σαφχάουζεν,[2] φτάνει πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Λουκέρνη αλλά χαλάει τελευταία στιγμή στο οικονομικό με την Λουγκάνο. Τελειώνει η σεζόν με την Λουγκάνο να προτείνει στον βιρτουόζο άσσο νέο διετές συμβόλαιο με τον Κολομβιανό μέσο να το απορρίπτει θέλοντας να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του λόγο της αποτυχημένης για αυτόν σεζόν έχουν προβλήματα με την μορφοποίηση (λείπουν αρκετά κόμματα) και την ορθογραφία (αλωνίζετε, άσσος), καθώς και με την ουδετερότητα (βιρτουόζο, ποιός αναφέρει ότι ήταν αποτυχημένη χρονιά για τον ποδοσφαιριστή;)
  4. Η ενότητα #Ατλέτικο Ουίλα έχει τα ίδια προβλήματα με τις παραπάνω ενότητες. Αναλυτικά: η πρόταση Επιστρέφοντας στην Κολομβία ο Λαμπόρδε βρίσκει μπροστά του χιλιάδες οπαδούς της Ουίλα ξεχειλισμένους στους δρόμους χρειάζεται παραπομπή. Η Ανακοίνωση και η υπογραφή του συμβολαίου γίνετε δημόσια ο πρόεδρος της ομάδας Μιγκέλ Αουγούστο Πρίνσε κλείνει το μεγαλύτερο νεαρό κολομβιανό εξτρεμ με τριετές συμβόλαιο - πρώτον, το γίνετε πρέπει να γίνει γίνεται, δεύτερον, γραμματικά, δεν γίνεται να αναφέρεις γίνετε δημόσια ο πρόεδρος της ομάδας και τρίτον χρειάζεται παραπομπή στο σημείο μεγαλύτερο νεαρό Κολομβιανό (οι εθνικότητες καλόν είναι να γράφονται με κεφαλαία γράμματα στην αρχή) εξτρέμ με τριετές συμβόλαιο. Η τελευταία πρόταση η ομάδα της Ουίλα Καταλαμβάνει την Ιστορική για την ομάδα δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό της Κολομβιανική λίγκας απο την Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν με 0 - 1 εντός και 2 - 2 εκτός έδρας καταλαμβάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση, παρόλο που στον βαθμολογικό πίνακα ήταν τέταρτη![3] έχει κάτι ασαφές: καταλαμβάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση, παρόλο που στον βαθμολογικό πίνακα ήταν τέταρτη! - επειδή λίγοι μάλλον βλέπουν τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής, καλό θα ήταν να μας εξηγήσει το λήμμα τον τρόπο διεξαγωγής του. Τι πάει να πει τερμάτισε δεύτερη, παρόλο που στον βαθμολογικό πίνακα ήταν τέταρτη!;; Ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο γύρους;; Στον πρώτο γύρο, η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση και προκρίθηκε σε ημιτελικά και έφθασε στον τελικό;; Τι ακριβώς θέλει να πει; Επίσης, το θαυμαστικό πρέπει να αφαιρεθεί.
  5. Η ενότητα #Ανόρθωση Αμμοχώστου με τις υποενότητες της είναι μεγάλο θέμα. Ας αρχίσουμε με την αρχική παράγραφο. Τέσσερα θαυμαστικά σε πέντε προτάσεις;;; Επίσης, δεν νομίζω να μας ενδιαφέρει ότι ο προπονητής του Μέσι πρότεινε την μεταγραφή του στην Ανόρθωση - ως γνωστόν, στη Λατινική Αμερική υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργάνωσεις.
    1. Η υποενότητα #2010-11 έχει πολλά προβλήματα: ποιός αναφέρει ότι ο Λαμπόρδε είναι Γυάλινος; Η πρόταση Στην 4ο Προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μπαίνει ως αλλαγή στο 51ο λεπτό και δείχνει πως θα γίνει οδηγός της ομάδας! έχει προβλήματα ορθογραφίας (Στην 4ο) και ουδετερότητας (και δείχνει πως θα γίνει οδηγός της ομάδας!). Η Ανόρθωση δέχεται μια βαριά ήττα με 4 - 0 και πλέων το ευρωπαϊκό ταξίδι είχε τελειώσει - βαριά ήττα με σκορ 4-0 και πλέον (όχι πλέων) και το ευρωπαϊκό ταξίδι πρέπει να αλλάξει σε με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν είναι ανάγκη να βάζουμε θαυμαστικό, καθώς είναι συχνό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Τα Ακρίτας χλώρακας και Αποελ πρέπει να αλλάξουν σε Ακρίτας Χλώρακας και ΑΠΟΕΛ. Και τέλος οι προτάσεις Ο Βούλγαρος όμως προπονητής Στανιμίρ Στόιλοφ βλέποντας ένα Αστέρι στα μάτια του Λαμπόρδε, αιτείται την παραμονή του στο Α. Παπαδόπουλος. Η Ανόρθωση ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας με την Ουίλα για αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά ήταν μάταιες η Κολομβιανική ομάδα ήθελε 250,000 λίρες και το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο λόγο τον συνεχών τραυματισμών του Λαμπόρδε. Μετά απο έντονες συζητήσεις η ομάδα της Αμμοχώστου συμφώνησε για διετές δανεισμό του παίχτη για το ποσό των 30,000 λιρών τον χρόνο με ρήτρα αγοράς πάλι τις 250,000 λίρες! - ποιός μας λέει ότι ο προπονητής είδε ένα Αστέρι στα μάτια (;;) του ποδοσφαιριστή; Το σημείο αλλά ήταν μάταιες η Κολομβιανή ομάδα είναι χαρακτηριστικό στο λήμμα - μερικές φορές είναι χρήσιμο να βάζουμε ΚΟΜΜΑΤΑ! Επίσης, το ποσό και η διάρκεια του συμβολαίου χρειάζεται παραπομπές.
    2. Υποενότητα #2011-12: Αρχίζοντας την νέα σεζόν ο Λαμπόρδε παίρνει απο το χέρι την Ανόρθωση - παίρνει από το χέρι την Ανόρθωση;; Η στατιστική με τα τέρματα και τις ασσίστ χρειάζεται παραπομπή, καθώς επίσης και την αφαίρεση του θαυμαστικού στο τέλος της πρότασης. Οι προτάσεις Στις 12 Φεβρουαρίου 2012 ο Λαμπόρδε ανακηρύσσετε ως ο παίχτης ήθους τένχης και αρετής carlsberg για τον μήνα Ιαννουάριο 2012.[11] Στις 18 Μαίου ανακοινώνετε στην καλύτερη εντεκάδα του ANT1 για την περασμένη σεζόν.[12] έχουν τεράστια προβλήματα ορθογραφίας (ανακηρύσσετε, παίχτης ήθους τένχης (;;), Ιαννουάριο, ανακοινώνετε).
    3. Και τώρα η τελευταία υποενότητα #2012-13: Η Νέα σεζόν ξεκινά και πολλές ομάδες στέλνουν επιστολές στον μάνατζερ του παίχτη - πού αναφέρεται αυτό; Ποιές ομάδες συγκεκριμένα έκαναν προτάσεις; Η Ανόρθωση θέλοντας να μην χάσει το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που είχε ποτέ - ο Λαμπόρδε ήταν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Ανόρθωσης;; Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της;;; και σπέρνει χαρά στους φίλους της ομάδας βλέποντας τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή να μένει κάτοικος Αν. Παπαδόπουλος για τα επόμενα πέντε χρόνια - αυτό δεν χρειάζεται καθόλου, εκτός και αν έχει σοβαρή παραπομπή. Οι προτάσεις Η Ανόρθωση βάζει ρήτρα πώλησης στον Λαμπόρδε τα 3,000,000 ευρώ! Μετά απο την αποτυχημένη πορεία στην Ευρώπη η ομάδα η Ανόρθωση δέχεται δελεαστική πρόταση απο την Αλάνια Βλαντικαφκάς ύψους 2,500,000 εκ ευρώ καθώς και το 25% των ποσοστών μεταπώλησης του Λαμπόρδε του οποίου η ρήτρα θα ανερχόταν στα 20,000,000 ευρώ δηλαδή τυχόν σπάσιμο της ρήτρας θα έδινε στην Ανόρθωση ακόμα 5,000,000 ευρώ.[17] Η Ανόρθωση αποδέχεται την υπέρογκη πρόταση αλλά ο Ρικάρδο Δεν θέλει να φύγει! Σκέφτεται την οικογένεια του στην κολομβία παίρνει την συμβουλή της μητέρας του και αποφασίζει να πάει στην Γερμανία για να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις που θέλουν οι Ρώσσοι. Δύο μέρες αργότερα τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων βγαίνουν αρνητικά και ανάβει κόκκινο στην μεταγραφή![18] ο Ρικάρδο δεν απογοητεύετε και εκμυστηρεύεται πως αν έφευγε θα επέστρεφε πίσω στην Ανόρθωση κάποια στιγμή. Τέσσερις μέρες αργότερα ο Ρικάρδο ζητά να του αφαιρεθεί η ρήτρα πώλησης του. Μετά την έναρξη της νέας σεζόν ο Λαμπόρδε βρίσκετε στο μικροσκόπιο κάποιον απο τις μεγαλύτερες ομάδες της ευρώπης. Άρσεναλ [19], Μπάιερν Λεβερκουζεν [20] και Ολυμπιακός πειραιώς [21] μελετούν τον άσσο της Ανόρθωσης με σκοπό τυχόν μεταγραφή του στο εγγύς μέλλον. έχουν προβλήματα με ουδετερότητα (Η Ανόρθωση αποδέχεται την υπέρογκη πρόταση αλλά ο Ρικάρδο Δεν θέλει να φύγει!, Σκέφτεται την οικογένεια του στην κολομβία παίρνει την συμβουλή της μητέρας του και αποφασίζει (πρόβλημα με την μορφοποίηση επίσης), Δύο μέρες αργότερα τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων βγαίνουν αρνητικά και ανάβει κόκκινο στην μεταγραφή!), την ορθογραφία (κολομβία, Ρώσσοι, απογοητεύετε, κάποιον από τις μεγαλύτερες ομάδες της ευρώπης) και τις ονομασίες των ομάδων (Μπάιερν Λεβερκουζεν, Ολυμπιακός πειραιώς).
  6. Και τώρα η ενότητα #Κρασνοντάρ: 1,7εκ. ευρώ ηταν αρκετά για την Κρασνοντάρ για να αποκτήσει ενα απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απο τα κυπριακά γήπεδα! - από πότε οι προτάσεις ξεκινούν με αριθμό; ενα απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα! (ορθογραφικά: ενα, απο - ουδετερότητα: ενα απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα κυπριακά γήπεδα!). Οι προτάσεις Η Ρώσικη ομάδα μέσο της οικονομικής κρίσης ξεγέλασε την Ανόρθωση κάνοντας δικό της το Λαμπόρδε! Ο Κολομβιανός ακολούθησε το Σλάβο Μούσλην στην ομαδα της Κρασνοντάρ και πλέων είναι ο παίχτης κλειδί του Ρώσσικου συλλόγου![22] έχουν προβλήματα με την μορφοποίηση (Η Ρώσικη (ρωσική) ομάδα μέσο της οικονομικής κρίσης), ουδετερότητα (ξεγέλασε την Ανόρθωση, παίχτης κλειδί του Ρώσσικου (αχ, παιδιά δεν λέμε Ρώσσικο αλλά ρωσικό) συλλόγου!) και με το όνομα του προπονητή της ΦΚ Κρασνοντάρ (δεν είναι Σλάβο Μούσλην αλλά Σλαβολιούμπ Μούσλιν).
  7. Η ενότητα #Στατιστηκά καριέρας εννοείται πως πρέπει να αλλάξει σε #Στατιστικά καριέρας. Επίσης, στα ελληνικά δεν λέμε Updated 10 Αυγούστου 2013. αλλά Μέχρι τις 10 Αυγούστου 2013.
  8. Η ενότητα #Τίτλοι χρειάζεται καλύτερη μορφοποίηση.
  9. Και κάτι τελευταίο: Η συνέντευξη του δεν έχει κανένα εγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο και καλό θα είναι αφαιρεθεί.

Έτσι, φθάνω στο συμπέρασμα πως το λήμμα δεν είναι έτοιμο να γίνει αξιόλογο και πως: α) πρέπει να αποσυρθεί η πρόταση και β) να προστεθούν τα πρότυπα Πηγές, Μορφοποίηση, Ουδετερότητα και Ασαφές στο λήμμα. Ελπίζω ο αγαπητός ChrisAnorthosis να μην παρεξηγηθεί (λόγω ενθουσιασμού) από την αρνητική γνώμη μου για το λήμμα Ρικάρδο Λαμπόρδε και να λάβει υπόψιν τις παρατηρήσεις μου, ρίχνοντας μια ματιά στις οδηγίες Βικιπαίδεια:Ουδετερότητα, Βικιπαίδεια:Εγχειρίδιο μορφής και Βικιπαίδεια:Πηγές. Ευχαριστώ. Slava33 (συζήτηση) 08:22, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]

Φυσικά κανένα πρόβλημα αλλά τι κλίμακα πρέπει να έχει; το Β είναι το σωστό;--ChrisAnorthosis (συζήτηση) 19:09, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]

Νομίζω πως η βαθμίδα Β είναι λίγο υψηλή για το λήμμα (στη σημερινή μορφή). Είναι μεταξύ της βαθμίδας Έναρξη και της βαθμίδας Γ. Slava33 (συζήτηση) 19:10, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]

ευχαριστώ θα κάνω τις απαιτούμενες διορθώσεις και θα επικοινωνήσω μαζί σου να μου πεις τι διαδικασίες να ακολουθήσω για να ακόμη περισσότερη βελτίωση--ChrisAnorthosis (συζήτηση) 20:00, 16 Αυγούστου 2013 (UTC)[απάντηση]