Πρότυπο:Πηγές

Μόνιμα προστατευμένο πρότυπο
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]


Χρήση

Το πρότυπο {{πηγές}} χρησιμοποιείται για να επισημάνει ότι ένα λήμμα δεν περιέχει καθόλου πηγές επαληθευσιμότητας ή αν περιέχει ότι αυτές δεν επαρκούν.Όταν πλέον στο λήμμα έχουν προστεθεί επαρκείς πηγές, το πρότυπο μπορεί να αφαιρεθεί από οποιονδήποτε χρήστη.

Το πρότυπο αυτό πρέπει να τοποθετείται στο πάνω μέρος της σελίδας του λήμματος πάνω από όλα τα άλλα πρότυπα, αν υπάρχουν, όπως π.χ. πρότυπα για άλλες χρήσεις του ονόματος, ή πρότυπα για συντεταγμένες ή λεζάντες πληροφοριών.

Τοποθετείτε το πρότυπο, όπως στο παράδειγμα, σύμφωνα με την σημερινή ημερομηνία, με την ημέρα στην αρχή, έπειτα τον μήνα και στο τέλος το έτος, δηλαδή: {{πηγές|19|04|2024}} Το πρότυπο αρχειοθετεί τα λήμματα ώστε η βελτίωσή τους από τους χρήστες να είναι ευκολότερη.

Προσοχή

Εάν κάποιο λήμμα περιέχει επαρκείς πηγές αλλά δεν παραθέτει παραπομπές, τότε χρησιμοποιήστε το πρότυπο {{χωρίς παραπομπές}} και όχι το παρόν πρότυπο.

Δείτε επίσης

TemplateData

Σήμανση λήμματος για πλήρη έλλειψη πηγών/βιβλιογραφίας. Δεν χρειάζεται να πειράξετε τις παραμέτρους: Θα προσθέσουν αυτόματα την τρέχουσα ημερομηνία σήμανσης του λήμματος.

Παράμετροι προτύπου[Διαχείριση TemplateData]

Αυτό το πρότυπο έχει ιδιότυπη μορφοποίηση.

ΠαράμετροςΠεριγραφήΤύποςΚατάσταση
Έτος3

χωρίς περιγραφή

Αυτόματη τιμή
{{subst:CURRENTYEAR}}
Αριθμόςπροτεινόμενο
Μήνας2

χωρίς περιγραφή

Αυτόματη τιμή
{{subst:CURRENTMONTH}}
Αριθμόςπροτεινόμενο
Ημέρα του μήνα1

χωρίς περιγραφή

Αυτόματη τιμή
{{subst:CURRENTDAY2}}
Αριθμόςπροτεινόμενο