Ιρίνα Βορόνινα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ιρίνα Βορόνινα
Ιρίνα Βορόνινα, 1η Οκτωβρίου 2011, Λος Άντζελες
Εξώφυλλο Playboy
Ιανουάριος 2001
ΠροκάτοχοςΚάρα Μισέλ (Cara Michelle)
ΔιάδοχοςΛόρεν Μισέλ Χιλ (Lauren Michelle Hill)
Προσωπικά Στοιχεία
Γέννηση19 Δεκεμβρίου 1977 (1977-12-19) (46 ετών) Τζερζίνσκ, Ρωσία
ΑναλογίεςΣτήθος: 89 cm
Μέση: 62 cm
Γοφοί: 91 cm
Ύψος1,77 m
Βάρος54 kg
Ιστοσελίδαhttp://www.irinavoronina.net/

Η Ιρίνα Βορόνινα (Ирина Вадимовна Воронина, 19 Δεκεμβρίου 1977) είναι Ρωσίδα φωτομοντέλο και ηθοποιός.

Γεννήθηκε στο Τζερζίνσκ (μικρή πόλη στο Νίζνι Νόβγκοροντ) της Ρωσίας. Το περιοδικό Playboy την επέλεξε σαν πλέιμεϊτ για το μήνα Ιανουάριο του 2001, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλά βίντεο του περιοδικού και σε άλλα ανδρικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων το Perfect 10.

Το 2005, φωτογραφήθηκε για το εναρκτήριο τεύχος της σειράς ημερολογίων Playmates at Play, με τίτλο Playmates at Play at the Playboy Mansion. Η φωτογράφιση έγινε στην έπαυλη του Χιού Χέφνερ και ήταν η πρώτη προσπάθεια του περιοδικού σε παραδοσιακό (χωρίς γυμνό) φωτογραφικό ημερολόγιο, με στυλ παρόμοιο με αυτό του γνωστού αθλητικού περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit Issue. Η Ιρίνα έχει επίσης φωτογραφηθεί γυμνή από τον δήμαρχο του Λας Βέγκας, Όσκαρ Γκούντμαν, στα πλαίσια ενός αφιερώματος σε φωτογραφίες τραβηγμένες από διάσημα πρόσωπα που παρουσίασε η δικτυακή έκδοση του περιοδικού Playboy, Playboy Cyber Club.

To 2007, συμμετείχε στις ταινίες Reno 911!: Miami και Epic Movie. Εμφανίζεται επίσης τακτικά στο σόου του καναλιού Adult Swim, Saul of the Mole Men.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]