Συζήτηση χρήστη:SucreRouge

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Επεξεργασία περιγραφής

Για παλαιότερες συζητήσεις δείτε:

2014
2015
2016

By clicking "Προσθήκη θέματος", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
Ah3kal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ωχ! Πληθύναν τα flow.

Σχετικά με το θέμα, αυτή σου την επεξεργασία: http://www.wikipedia.gr/w/index.php?title=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82)&diff=prev&oldid=6316819

1) Αν ήταν απλώς κατά λάθος, κανένα πρόβλημα, το αναίρεσα και πάμε παρακάτω

2) Αν σε ξένισε το «εσ» όπως εξήγησα και στη σύνοψη, είναι το ίδιο με το px (παράβαλε: εικονοστοιχεία pixel)

3) Βλέποντας ότι συνεισφέρεις από κινητό, υποθέτω: Στην έκδοση για κινητά η επεξεργασία σου (https://el.m.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82)&oldid=6316819) αλλάζει ελάχιστα την εικόνα του λήμματος, γιατί το πλάτος του infobox μένει σταθερό, και αφαιρώντας το όρισμα για το μέγεθος (γιατί σκέτο το 220 χωρίς μονάδα δεν το αναγνωρίζει) απλά η εικόνα γεμίζει αυτόματα το μή μεταβλητό μέγεθος του Infobox. Στην έκδοση desktop όμως, με την επεξεργασία σου, η εικόνα παρουσιάζεται στο φυσικό της μέγεθος και φουσκώνει ταυτόχρονα το πλάτος του infobox, γίνεται 820px (αν η εικόνα ήταν μεγαλύτερη, θα γίνονταν και ακόμα μεγαλύτερο).

Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω 3, πες μου παρακαλώ

Φιλικά

SucreRouge (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το πέτυχες ήταν το τρίτο! Συνήθως κάθομαι και τα κάνω προεπισκόπηση επιφάνειας εργασίας και από το κινητό για να αποφύγω τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα δεν το κάνα! Το εσ το κατάλαβα καλέ!

Πληθαίνουν και πάνε τα Flow, ναι!

Τις καλησπέρες μου!

Ah3kal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είπα και γω :)

Πολύ καλά κάνεις πάντως! Αν και οι περισσότεροι συνεισφέρουμε από υπολογιστή, πάρα πολύ πλέον (περισσότεροι ίσως;) μας βλέπουν από κινητά και συναφή, με τάση αυξητική, οπότε καλό είναι που και που να το θυμόμαστε :)

SucreRouge (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έχω την εντύπωση πως πλέον οι περισσότεροι μας βλέπουν από κινητά, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Για τον λόγο αυτό, επειδή δεν προλαβαίνω να κάτσω να επεξεργαστώ από σταθερό, ότι κοιτάζω στο κινητό και με πειράζει το διορθώνω (ή το καταστρέφω!) λίγο. Αν και θα ήθελα να έχουν περιποιηθεί την επεξεργασία από το κινητό λίγο περισσότερο, καθώς είναι λίγο δύσκολη. Δίνουν πολύ βάση στην εφαρμογή, ενώ ελάχιστοι χρήστες μπαίνουν μέσω εφαρμογής. Θέλει δουλίτσα, αλλά θα δούμε θέλει! Καλές μας συνεισφορές!

By clicking "Απάντηση", you agree to our Terms of Use and agree to irrevocably release your text under the CC BY-SA 3.0 License and GFDL
FocalPoint (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ ΚοκκινοΖάχαρε, τι θα γίνει με αυτόν τον Οδυσσέα; Σαν την Πηνελόπη περιμένουμε να γυρίσει στην Ιθάκη, αλλά η Κίρκη φαίνεται τον κρατά μακρυά μας (ή κάποια τελειομανία τέλος πάντων). Έχεις κάποιο καλό λόγο να μην το μετακινήσουμε σε λήμμα, από πρόχειρο; Κρίμα είναι να μένει εκεί κρυμμένο.