Συζήτηση χρήστη:Rentzepopoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Rentzepopoulos, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Red rose 02.svgCorleoneμη τα μασάς!@ 15:27, 29 Απριλίου 2015 (UTC)

Ανέκδοτο[επεξεργασία κώδικα]

Σοφός γέρος και πρώην αρχηγός φυλής Ινδιάνων, πλην όμως αλκοολικός, έχει ξεμείνει από ουίσκι στο βουνό που μονάζει και ξεκινά με τα πόδια για το σαλούν, καμιά 20αριά χλμ μακριά. Στο δρόμο γλιτώνει στο τσακ να τον πατήσουν 3-4 φορές τρένα, τα οποία έχουν μόλις αρχίσει να διασχίζουν τις πεδιάδες που άλλοτε κυνηγούσε βίσονες – λόγω γήρατος έχει σταματήσει και είναι η πρώτη φορά που τα αντικρίζει. Με τα πολλά φτάνει τελικά, παραγγέλνει στη μπάρα και μέχρι να τον σεβρίρουν βλέπει στο αναμμένο καμινέτο πίσω από τον ιδιοκτήτη ένα τσαγερό, που βγάζει ατμό σφυρίζοντας. Ξεζώνει το τσεκούρι και το τσακίζει στα δύο:

Αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις όσο είναι μικρά. Μετά καβαλάνε κάτι ίσια σίδερα και σε κυνηγάνε. SFriendly.svg
Για λόγους αποκλειστικά αισθητικής διέγραψα τα υπόλοιπα Rentzepopoulos (συζήτηση) 09:29, 19 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Θεωρώ πως[επεξεργασία κώδικα]

καταλαβαίνεις τη μεγάλη διαφορά μεταξύ του να αφαιρείς το σύνολο ενός τεκμηριωμένου κειμένου ενόσω διεξάγεται συζήτηση για την τεκμηρίωσή του, από το να βελτιώνεις αυτή καθ' αυτή την τεκμηρίωση. Το τελευταίο έγινε ώστε να μην αποπροσανατολίζεται η συζήτηση (καθώς αυτό ακριβώς έχει συμβεί) από την ουσία: αντί να συζητάμε για την πληροφορία την ίδια, ασχολούμαστε με το ποιος την ανάρτησε, πού και με ποιο βαθύτερο σκοπό. Εν πάση περιπτώσει, ήταν όντως λάθος μου – ο σύνδεσμος προς το gazzetta είναι το ίδιο χρήσιμος στη σελ. Συζήτησης του λήμματος –προσωρινά–, αντί εντός αυτού όπου και μπορεί να εκληφθεί ως αδιαφορία προς τους υπόλοιπους ή και πρόκληση (ασχέτως ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει). Καλώς που το ανέφερες. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 14:44, 23 Μαΐου 2016 (UTC)

Θεωρώ και εγώ πως καταλαβαίνεις πολύ καλά αυτό που λένε για τη γυναίκα του Καίσαρα. Δεν μπορείς να θέτεις θέμα για τη διαγραφή του κειμένου (ειδικά τη στιγμή που το γενικό consensus είναι πως όπως ήταν καλύτερα να κατέβει) βάζοντας θέμα χρόνου κλπ. λεπτομερειών και την ίδια στιγμή να το αλλάζεις ώστε να παραμείνει. Τα λέμε. :) Rentzepopoulos (συζήτηση) 15:38, 23 Μαΐου 2016 (UTC)
Ακριβώς. "Όπως ήταν". Η συζήτηση γίνεται επί της τεκμηρίωσης (αν και αρχικά τέθηκε, κακώς, ζήτημα εγκυκλοπαιδικότητας) και το γενικό consensus τείνει στο ότι αυτή οφείλει να βελτιωθεί. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 15:55, 23 Μαΐου 2016 (UTC)

Ταχύτητα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Ε, έτυχε να κάνω πατρόλλινγκ, είδα ανώνυμο να κάνει δοκιμές στη σελίδα συζήτησής σου και... αντέδρασα! Στο θέμα "ταχύτητα" πάντως, ήταν ολοσχερώς τυχαίο, το είδα μόλις άρχιζα να περιδιαβαίνω τις πρόσφατες αλλαγές, αλλιώς... --Ttzavarasσυζήτηση 11:02, 7 Ιουνίου 2016 (UTC)

Το 99,99 % συνήθως των περιπτώσεων χρηστών που μπαίνουν στην ΒΠ μόνο για να γράψουν την αυτοβιογραφία-ευαγγέλιό τους έχουν πραγματική "αδυναμία" να καταλάβουν πώς λειτουργεί μια εγκυκλοπαίδεια... Όχι τόσο λόγω της δυσκολίας κατανόησής τους, αλλά περισσότερο γιατί το "εμείς" (η Βικιπαίδεια) βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντοτε πίσω και με διαφορά από το "εγώ" (ο χρήστης-αυτοβιογραφούμενος)... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:23, 7 Ιουνίου 2016 (UTC)

Μην επηρεάζεσαι...[επεξεργασία κώδικα]

... από ομαδοποιήσεις κάποιων που θεωρούν ότι εάν δεν σε βλέπουν στη δική τους όχθη του ποταμού, τότε υποχρεωτικά θα βρίσκεσαι κάπου στην απέναντι. Είναι ανασφαλείς επειδή δεν μπορούν να κολυμπήσουν και αδυνατούν να φανταστούν ότι κάποιοι ξέρουν. Αν και είχα λόγους εντοπιότητας, ποτέ δεν ήμουν οπαδός του ΠΑΟ. Εντάξει, όμως, δεν μπορείς να είσαι τέλειος σε όλα.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι τα λήμματα ξενόγλωσσων εκδόσεων περισσότερο για να παίρνω ιδέες, όχι τόσο για οδηγό (και σίγουρα της αγγλικής μόνο για αγγλικούς συλλόγους κλπ, της γερμανικής για γερμανικούς, κ.ό.κ). Καλαθόσφαιρα είναι ένα πορτοκαλί στρογγυλό πράμα με μπιμπίκια που αρπάνε κάτι λελέκια και λένε ότι παίζουν καλαθοσφαίριση νομίζουν ότι κάτι κάνουν SFriendly.svg. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 12:43, 5 Ιουλίου 2016 (UTC)

Ιανός[επεξεργασία κώδικα]

Άμα επιθυμείς να ασχοληθείς με το λήμμα, ασφαλώς και μπορείς να το κάνεις... Έτσι κι αλλιώς, ακόμη και το κείμενο που έμεινε πίσω δεν είναι καλύτερης (διαφημιστικής) ποιότητας... Βασικά θέλει ξαναγράψιμο ή επιμέλεια εκ βάθρων... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 09:32, 8 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Θάρρος[επεξεργασία κώδικα]

Με την άδεια σου:γιατί δεν αφήνεις τον εαυτό σου να δράσει ελεύθερα?Κάνε ότι γουστάρεις,κτύπα στα ίσια.Δεν θα σε εμποδίσουν οι κανόνες,οι τύποι,οι πολιτικές.Έχεις τα φόντα να τα τσακίσεις όλα.--Vrahomarinaner (συζήτηση) 19:00, 13 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)