Συζήτηση χρήστη:Dor-astra

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Dor-astra/Αρχείο 1 στις 2017-05-02.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον 2A02:587:2437:EA00:7473:5576:1E85:75B5 (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Περί λήμματος Γεωργίου Καραμαδούκη"
Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Νόμιμη κυβέρνηση ήταν εκείνη του Αυγουστίνου Καποδίστρια, ως διάδοχη της κυβέρνησης Καποδίστρια. Η εμφυλιοπολεμή διαμάχη των δύο κυβερνήσεων οδήγησε τελικά στην απόφαση των Μεγάλεων Δυνάμεων να φέρουν τον Όθωνα. Το παρακάτω έχει αρκετές λεπτομέρειες

https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/mnimon/article/viewFile/7929/7691

Απαντήστε στο "Περαχώρα"
Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

δέν συνιστοῦν παραπλάνηση.Πολύ σωστά.~~~~

Απαντήστε στο "Οἱ ἀπόψεις τοῦ καθενός"
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, στις μετακινήσεις όπως εδώ καλό είναι να γίνεται και επιδιόρθωση των σχετικών εσωτερικών συνδέσμων από άλλα λήμματα. ΥΓ. Στην περίπτωση που αυτό έχει ήδη γίνει εδώ, παρακαλώ να αγνοηθεί το μήνυμα.

Απαντήστε στο "Μετακινήσεις"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Με συγχωρείς για την καταλάθος αναίρεση στο λήμμα, λόγω λάθους εκτίμησης σχετικά με την επεξεργασία. Φαίνεται ότι δεν το έχω συνηθίσει ακόμη στο 100%.

Απαντήστε στο "Αντικυβερνητικός"
Niki81 (συζήτησησυνεισφορές)

Πρόταση σελίδας για διαγραφή

Αγαπητέ/ή Dor-astra, η σελίδα Τα 100 καλύτερα βιβλία της νεοελληνικής λογοτεχνίας που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις καταθέτοντας την άποψή σου και επιπλέον πληροφορίες στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.—

Απαντήστε στο "Πρόταση διαγραφής"
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητή Dor-astra, είδα αυτό. Είχαμε συζητήσει παλαιότερα στην Αγορά ότι δεν αναφέρεται πουθενά τέτοια αρίθμηση, παρά μόνο στην αγγλική Wikipedia. Δεν υπάρχει λόγος να φέρνουμε ανύπαρκτες αριθμήσεις στη Βικιπαίδεια.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ο λόγος που επέλεξα να το βάζω είναι γιατί είναι μια πρόσθετη χρήσιμη πληροφορία για τον αναγνώστη. Βοηθάει στο να σχηματίσει κανείς αμέσως μια εικόνα για τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης και την επιρροή του στην πολιτική σκηνή, δεν το έβαλα αντιγράφοντας την αγγλική βικιπαιδεία (ούτε καν το ήξερα ότι έτσι αριθμει και η βικιπαιδεία. Δεν μου φαίνεται προβληματικό ή ανεπίτρεπτο

FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ ότι δεν είναι ούτε προβληματικό, ούτε ανεπίτρεπτο. Στο λήμμα, το να πει κανείς ότι ..ήταν η τρίτη κυβέρνηση που σχημάτισε ο ... είναι πράγματι πρόσθετη χρήσιμη πληροφορία για την αναγνώστη. Θεωρώ, όμως, ότι πάνω-πάνω στο πρότυπο, όπου αναφέρεται πάντα το «όνομα» του λήμματος, δημιουργεί την εικόνα ότι αυτό ήταν το όνομα της κυβέρνησης. Ενώ στην ελληνική πραγματικότητα δεν χρησιμοποιείται έτσι.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

εντάξει, θα το βάζω στην αρχή του λήμματος

Απαντήστε στο "αρίθμηση κυβερνήσεων"
Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητή θα σε παρακαλούσα λίγη περισσότερη προσοχή ως προς τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς για πρόσωπα εν ζωή. Προχώρησα σε αφαίρεση όλης της επεξεργασίας σου έτσι ώστε να αναπροσαρμόσεις την ψήφο σου κατά τρόπο που εσύ θεωρείς ορθό.

Απαντήστε στο "Σχόλια"
2A02:587:8012:3700:98FC:2A17:E513:BE12 (συζήτησησυνεισφορές)

Το παίζεις αφ' υψηλού ε?

Καλά. Κάτι καθωσπρεπισμένες κυρίες σαν την αφεντιά σου τις μασάω και τις φτύνω.

Να με συμπαθάς

Απαντήστε στο "Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα"
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Καταρχήν σε καμία περίπτωση οι εικόνες εύλογης χρήσης δεν πρέπει να μπαίνουν σε κατηγορίες λημμάτων. Οι εικόνες εύλογης χρήσης πρέπιε να εμφανίζονται μόνο σε λήμματα.

Επίσης προσοχή στα κριτήρια. Το Αρχείο:Γιοσμας.jpg για παράδειγμα δεν νομίζω ότι πληροί το κριτήριο 7.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Αν και δεν απλή εικονογράφηση, ο κάθε βιογραφούμενος δεν είναι αφηρημένο πράγμα, είναι συγκεκριμένο. Και αυτό το συγκεκριμένο, ολοκληρώνεται μόνο και με την εξωτερική εμφάνισή του, παρόλα αυτά επειδή γνωρίζω τις αντιρρήσεις, αν κρίναμε τις εικόνες εύλογης χρήσης που έχουν ανέβει, με βάση το κριτήριο 7 (έτσι όπως το ορίζετε εσείς), θα έπρεπε να διαγραφεί το 90% των εικόνων.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Την πρώτη παρατήρηση που κάνεις δεν την ήξερα και θα το διορθώσω. Όσο για την δεύτερη, τι να πω, αν νομίζεις διέγραψέ την.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Με πρόλαβε ο Μαρκέλλος. «Απλή εικονογράφηση λήμματος και πορτρέτο προσώπου σε λήμμα για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση"».

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Αν και δεν απλή εικονογράφηση, ο κάθε βιογραφούμενος δεν είναι αφηρημένο πράγμα, είναι συγκεκριμένο. Και αυτό το συγκεκριμένο, ολοκληρώνεται μόνο και με την εξωτερική εμφάνισή του, παρόλα αυτά επειδή γνωρίζω τις αντιρρήσεις, αν κρίναμε τις εικόνες εύλογης χρήσης που έχουν ανέβει, με βάση το κριτήριο 7 (έτσι όπως το ορίζετε εσείς), θα έπρεπε να διαγραφεί το 90% των εικόνων,

Απαντήστε στο "Εικόνες εύλογης χρήσης"