Συζήτηση προτύπου:Πόλη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Wikidata[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με τον πληθυσμό. Αν τα δεδομένα έρθουν από τα wikidata θα πρέπει η αναφερόμενη απογραφή να έρχεται οπωσδήποτε από αυτά αλλιώς μπορεί να δείχνουμε διαφορετικό πληθυσμό από το έτος απογραφής. --Xoristzatziki (συζήτηση) 10:50, 2 Μαρτίου 2014 (UTC)


Θα το κάνουμε έτσι ώστε το περιεχόμενο της παραμέτρου απογραφή να εμφανίζεται μόνο όταν είναι συμπληρωμένη η παράμετρος πληθυσμός. Όταν τον πληθυσμό τον τραβάει από τα wikidata, να εμφανίζει το αντίστοιχο προσδιοριστικό/qualifier αν υπάρχει, πιθανώς και την πηγή.
Παράδειγμα: στο Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος έχει καταχωρηθεί ο πληθυσμός για το 2001 και το 2011 με τα αντίστοιχα προσδιοριστικά (ως σημείο στο χρόνο). Επίσης έχει τεθεί ως προτιμώμενη βαθμίδα η τελευταία απογραφή, οπότε όταν ζητάμε μόνο μια τιμή, να έρχεται αυτή. Οπότε το infobox μπορεί να εμφανίζει για πληθυσμό το P1082 και από δίπλα το προσδιοριστικό P585 για την συγκεκριμένη ιδιότητα.
-—geraki (συζήτηση) 12:34, 2 Μαρτίου 2014 (UTC)

Αφαίρεση βικισυνδέσμων[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα!

Αφαίρεσα περιττούς βικισυνδέσμους των λέξεων: Δήμαρχος, χλμ², μ και Ταχυδρομικός κώδικας. Θεωρώ ότι αυτά τα λήμματα είναι αρκετά άσχετα με το λήμμα ώστε να πρέπει να ανακατευθύνουμε τον αναγνώστη σε αυτά. Επίσης όλοι γνωρίζουν αυτές τις μονάδες μέτρησης και την έννοια του Δημάρχου και του ΤΚ. Για αυτό οποιαδήποτε ανακατεύθυνση προς αυτά τα λήμματα αποσπά τον αναγνώστη, παρά τον βοηθά να διαβάσει περισσότερα πράγματα για την πόλη που ενδιαφέρεται ή για λήμματα που την αφορούν πολύ πιο άμεσα. Ακούω υπαρκτές ενστάσεις. - - - - - uℂρЭℝ0υĜe (∩ℤИㅜηs̈i2) 11:31, 5 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Υ.Γ. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας και για τον βικισύνδεσμο προς των κατάλογο χωρών, Χώρα. Και εκεί βρίσκομαι ελαφρά αρνητικός. - - - - - uℂρЭℝ0υĜe (∩ℤИㅜηs̈i2) 11:33, 5 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)