Συζήτηση:Βασίλης Σολυδάκης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το όνομα δεν μου λέει κάτι, και σε μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα τίποτε. Προφανώς το έγραψε ο ίδιος, και δεν χρειάζεται το άρθρο στην Βικιπαίδεια. --geraki 13:49, 19 Απρ. 2005 (UTC)

Ω ΘΕΟΙ αυτο που δεν γνωρίζει το geraki και δεν υπαρχει στο δικτυο, μα τους θεους δεν υπαρχει. Ω ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ. εχει εντελως κακοβουλη σκεψη τοσο που μονο αν ειναι ο ιδιος κακοβουλος εξηγειται. προς τι η καταστρεπτικη μανια; (γεραξ μενομενος) πραγματι ισως ενα αρθρο για τον Σολυδακη ειναι στις τελευταίες προτεραιότητες της Βικιπαίδειας αλλα εντελώς συμπτωματικα τυχαίνει να τον γνωρίζω και είναι από τους γνωστότερους καλλιτέχνες της ανατολικής κρήτης. ανάμεσα στα έργα του ειναι ένα αμφιλεγόμενο γλυπτό από σκουριασμένες λαμαρίνες που κοσμούσε το λιμάνι της Σητείας. προκάλεσε πολλα σχόλια και ανέκδοτα καθώς πολλοί (μαζί με μένα) το εύρισκαν απωθητικό και τελικά απομακρύνθηκε.

  • Χαλάρωσε λιγάκι και μην παίρνεις προσωπικά τις διαφωνίες εδώ μέσα. Δεν γνωρίζω τον καλλιτέχνη που λες, δεν αναφέρεται πουθενά στο δίκτυο, όταν και η κουτσή Μαρία έχει μια αναφορά, καταχωρήθηκε από μια άγνωστη ip της Γερμανίας και ήταν η μοναδική καταχώρηση που έγινε από εκεί. Μάλιστα τον καταχώρησε στους σημαντικούς ζωγράφους ανάμεσα στον Τσαρούχη και τον El Greco! Από ότι φαίνεται ή μόνο εσύ τον ξέρεις ή οι εφημερίδες της Κρήτης και τα sites που αφορούν την ζωγραφική είναι το ίδιο κακόβουλα και τον αγνοούν. Αφού θεωρείς τόσο σημαντικό αυτόν το καλλιτέχνη για τον πολιτισμό μας ώστε να αξίζει την καταχώρηση στην Βικιπαίδεια, θα μπορούσες να διορθώσεις το άρθρο ή τουλάχιστον να άφηνες την POV σημείωση, αφού το άρθρο εξακολουθεί να είναι POV και δεν είναι και τόσο καλό για την αξιοπιστία της Βικιπαίδειας. --geraki 16:31, 19 Απρ. 2005 (UTC)
  • Το να σβήσεις αυτά που έγραψα παραπάνω είναι μικροπρέπειες όποιος κι αν ήσουν. --geraki 18:59, 19 Απρ. 2005 (UTC)
  • μην ανησηχεις τα διαβασα (μενουν αποθηκευμενα στο ιστορικο). δεν το εσβησα εγω.
  • AN υπογράφατε κιόλας τότε θα ξέραμε ποιός είπε τι. Φαντάζομαι ότι είναι ο Lucinos πάλι. Όπου πάω τον βρίσκω μπροστά μου δίχως να υπογράφει. <Αστείο!!> --ank 06:14, 21 Απρ. 2005 (UTC)

Επαναφέρω την πρόταση για διαγραφή, αφού ο Λύκινος που την αφαίρεσε αντί να κάνει προσωπικές επιθέσεις δεν είχε το τακτ να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει μεγαλύτερη αξία αυτό το άρθρο από τα Δημήτρης Τασάκος (ο κλόουν) και Χριστίνα Φριλίγκου (η μεταφράστρια) και αξίζει να έχει την θέση του σε μια εγκυκλοπαίδεια. Αν έχει αντίρρηση κάποιος στην διαγραφή ας μας πει την γνώμη του αλλά να έχει και την διάθεση να το διορθώσει αν τελικά αξίζει να μείνει (που αμφιβάλλω). —Geraki μήνυμα2005-05-17 T 09:03 Z

Αναζητείται συνονόματη[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας,

Αναζητώ τη Χριστίνα Φριλίγκου (τη μεταφράστρια), καθότι είμαι κι εγώ Χριστίνα Φριλίγκου (επίσης μεταφράστρια, που ποτέ δεν προσέθεσε ωστόσο λήμμα στην εγκυκλοπαίδεια) και η σύμπτωση μου φαίνεται πολύ μεγάλη για να την αγνοήσω.


Χ.

Αυτή η σελίδα είναι βικιαρχαιολογία θα έπρεπε να έχουμε μια κατηγορία να τις βάζουμε αυτές --✻tony esopi λέγε 15:33, 13 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Τι είναι η βικιαρχαιολογία; Ειδικός κλάδος της αρχαιολογίας; :)