Πρίμο Κολόν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Πρίμο Κολόν
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση21  Δεκεμβρίου 1982
Santurce
Χώρα πολιτογράφησηςΠουέρτο Ρίκο
Ύψος178 cm Edit this on Wikidata
Βάρος99 kg Edit this on Wikidata
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταεπαγγελματίας παλαιστής[1]
Περίοδος ακμής1999
Οικογένεια
ΓονείςCarlos Colón, Sr.
ΑδέλφιαΚαρλίτο Κολόν
Ορλάντο Κολόν
ΣυνεργάτηςΟρλάντο Κολόν
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ο Έντγουιν "Έντι" Κάρλος Κολόν (γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1982) είναι ένας Πορτορικανός επαγγελματίας παλαιστής. Αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE, όπου εμφανίζεται με το ψευδώνυμο "Πρίμο".

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τα πρώτα βήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Κολόν ξεκίνησε την καριέρα του, το 1999, από την εταιρεία που ανήκει στον πατέρα του, Κάρλος Κολόν, World Wrestling Counsil. Εκεί έμεινε για οκτώ περίπου χρόνια, έως το 2007 δηλαδή και κατέκτησε συνολικά 16 τίτλους. Ο ένας ήταν ομαδικός, με τον αδερφό του Καρλίτο Κολόν και οι υπόλοιποι ατομικοί.

WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2007, ο Κολόν, υπέγραψε συμβόλαιο με τη διάσημη εταιρεία πάλης WWE, η οποίο τον έστειλε στο θυγατρικό FCW για εκπαίδευση. Εκεί έγινε μια φορά ομαδικός πρωταθλητής με τον Έρικ Πέρεζ. Το 2008, μεταφέρθηκε στο κύριο ρόστερ του WWE ως Πρίμο. Εκεί βρήκε τον αδερφό του, Καρλίτο, με τον οποίο σχημάτισαν ομάδα και κατέκτησαν το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομάδων. Το 2011, αφού είχε αποχωριστεί τον αδερφό του, που απολύθηκε, σχημάτισε ομάδα με τον ξάδερφό του, Έπικο και κατέκτησαν για μια φορά το Ομαδικό Πρωτάθλημα. Το 2013, η ομάδα άλλαξε ρόλο και παρουσιάστηκαν στο σόου ως οι ταυρομάχοι "Ντιέγκο" και "Φερνάντο".

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]