Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Τηλεόραση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Κύριες κατηγορίες

Καλώς ήλθατε στην Επιχείρηση Τηλεόραση. Αυτή η σελίδα αφορά λήμματα που έχουν σχέση με την τηλεόραση γενικά. Σκοπός της είναι η δημιουργία, η ανάπτυξη και η επιμέλεια σχετικών λημμάτων. Αν θέλετε να συνεισφέρετε, προσθέστε το όνομά σας.

Αν σας ενδιαφέρει η τηλεόραση και παράλληλα η βελτίωση και ο εμπλουτισμός των σχετικών λημμάτων της Βικιπαίδειας, μπορείτε να συμμετέχετε στην επιχείρηση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπεριφέρεστε με ευγένεια (χωρίς προσωπικές επιθέσεις και χωρίς να προσπαθείτε να υποβιβάσετε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες με ειρωνεία, χλευασμούς, πατρονάρισμα κλπ.).

Σκοπός της Επιχείρησης τούτης είναι η δημιουργία και η βελτίωση λημμάτων σχετικά με την τηλεόραση γενικά. Απώτερος σκοπός είναι η άρτια και εγκυκλοπαιδική παρουσίαση των λημμάτων τούτων, καθώς και (γιατί όχι) η πρόκρισή τους στα Προβλεπόμενα λήμματα.

Μέχρι να υπάρξουν έτερες επιχειρήσεις, που να εξειδικεύονται στην Τηλεόραση (π.χ. μόνος για τους Ηθοποιούς ή συγκεκριμένα είδη ταινιών Τρόμου, Κωμωδίες), η Επιχείρηση αυτή, έχει ως στόχους της:

  • Δημιουργία λημμάτων για τηλεοπτικές σειρές, τηλεταινίες, συντελεστές τηλεοπτικών σειρών, συντελεστές τηλεταινιών ταινιών, εταιρείες παραγωγής, διοργανώσεις κ.λπ.
  • Επιμέλεια λημμάτων, το οποίο σημαίνει εγκυκλοπαιδική παρουσίαση του εκάστοτε λήμματος (παράγραφοι, επικεφαλίδες, στρωτή γλώσσα, παράθεση προτύπου πληροφοριών, τηλεοπτική αφίσα -για ταινίες- κ.λπ)
  • Παράθεση πηγών και παραπομπών, σε λήμματα που πάσχουν από την απουσία τους.
  • Επαρκής περίληψη (αφορά μόνο τις τηλεοπτικές σειρές και τις τηλεταινίες) (πάρα πολλά λήμματα κατέχουν 2-3 σειρές, και αυτό τείνει σε εμπορικότητα [δε μας ενδιαφέρει το spoiler]), το οποίο σημαίνει 300 (τουλάχιστον) με 800 (περίπου) λέξεις.

Κουτί χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Το παρακάτω κουτί χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες στη σελίδα τους για να δείξουν την ενασχόλησή τους με την επιχείρηση και για να την προωθήσουν.

Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην Επιχείρηση Τηλεόραση