Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Η Κύπρος
Η σημαία της Κύπρου

Καλώς ήλθατε στη Βικιεπιχείρηση Κύπρος. Αυτή η σελίδα και οι υποσελίδες της περιέχουν προτάσεις για δημιουργία νέων λημμάτων αλλά και βελτίωση των υφιστάμενων σχετικά με την Κύπρο. Αν θα θέλατε να βοηθήσετε, παρακαλούμε να γράψετε το όνομα σας στη συνέχεια. Τα σημαντικά επιτεύγματα της επιχείρησης βρίσκονται στα ορόσημα της επιχείρησης. Η επιχείρηση αριθμεί 2580 λήμματα! Μπορείτε να βρείτε τα λήμματα της επιχείρησης στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Λήμματα.

Η Βικιεπιχείρηση Κύπρος είναι μια Βικιεπιχείρηση με πρώτιστο σκοπό τη δημιουργία και οργάνωση λημμάτων σχετικά με την Κύπρο, ώστε τα λήμματα να είναι καλά δομημένα και γραμμένα. Επιπρόσθετα, έχει ως στόχο κάποια από τα λήμματα αυτά, ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στα Αξιόλογα λήμματα. Ακόμη, στόχος είναι η ευκολία πρόσβασης σε λήμματα σχετικά με την Κύπρο.

Μπορείτε να γράψετε λήμματα:

  1. για τη γεωγραφία της Κύπρου
  2. για την πολιτική ζωή στην Κύπρο
  3. για την κοινωνική ζωή στην Κύπρο
  4. για τον αθλητισμό της Κύπρου
  5. τον πολιτισμό της Κύπρου

Μπορείτε να βελτιώσετε λήμματα:

  1. ώστε να είναι σύμφωνα με τα πρότυπα που προτείνονται στην ενότητα Εγχειρίδιο προτύπων που ακολουθεί (βλέπε και Κατηγορία:Κύπρος-επέκταση)
  2. ώστε να γίνουν αξιόλογα λήμματα

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε λήμματα:

  1. ώστε η εύρεση τους η πρόσβαση σε αυτά να είναι είναι εύκολη (βλέπε Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Κατηγορία)

Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τα συμμετέχοντα μέλη εδώ. Η συμμετοχή στη Βικιεπιχείρηση Κύπρος είναι εύκολη: Απλά προσθέστε το όνομα χρήστη σας στο τέλος της λίστας. Όταν ενταχθείτε, θα πρέπει να παρακολουθείτε τη σελίδα αυτή. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ενήμεροι για συζητήσεις σχετικά με τη Βικιεπιχείρηση Κύπρος στη σελίδα συζήτησης.

Μπορείτε να προωθήσετε την Επιχείρηση Κύπρος, βάζοντας στη σελίδα χρήστη σας το πρότυπο
{{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Πρότυπο}} ώστε να εμφανιστεί το κουτί:

Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στη Βικιεπιχείρηση Κύπρος.


Ακόμη, όταν συνεισφέρετε σε ένα λήμμα σχετικό με την Κύπρο, είναι επιθυμητό στη συζήτηση του λήμματος να προσθέτετε το {{Επιχείρηση Κύπρος}} . (Απλά αντιγράψτε-επικολλήστε τη φράση μαζί με την παράμετρο στο πάνω μέρος της σελίδας συζήτησης του λήμματος). Το πρότυπο αυτό να προσθέτετε μόνο σε σελίδες συζήτησης λημμάτων σχετικά με την Κύπρο, όχι σε σελίδες συζήτησης προτύπων, υποσελίδων και κατηγοριών.

Προαιρετικά μπορείτε να κατατάξετε ένα λήμμα βάσει των κριτηρίων ποιότητας και σπουδαιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Κύπρος. Επίσης μπορείτε δηλώσετε την υποεπιχείρηση, αν ανήκει σε κάποια, στην οποία ανήκει το λήμμα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Κύπρος.

Τα μέλη της επιχείρησης μπορούν να γίνουν μέλη και στις υποεπιχειρήσεις της αρεσκείας τους. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Υποεπιχειρήσεις.

Μπορείτε να καλωσορίσετε τα νέα μέλη της επιχείρησης με το πρότυπο Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Καλωσόρισμα, προσθέτοντας απλά την παράμετρο {{subst:Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Καλωσόρισμα}}~~~~ στη σελίδα συζήτησης του χρήστη.

Λήμματα επιχείρησης[επεξεργασία κώδικα]

Όλα τα λήμματα της Επιχείρησης Κύπρος βρίσκονται στην Κατηγορία:Λήμματα Επιχείρησης Κύπρος.

Πρότυπα γεωγραφίας

Αποτίμηση λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείτε να χαρακτηρίσετε τα ποδοσφαιρικά λήμματα ως προς τη Σπουδαιότητα και την Ποιότητα τους. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε Πρότυπο:Επιχείρηση Κύπρος.

Αξιόλογα λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Τα ακόλουθα λήμματα που υποστηρίζονται από τη Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο έχουν χαρακτηριστεί ως αξιόλογα λήμματα. Τίτλοι λημμάτων με έντονη γραφή σημειώνουν τα λήμματα που έχουν παρουσιαστεί στην κύρια σελίδα.

  1. Πορεία των κυπριακών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης. Έγινε αξιόλογο στις 29 Σεπτεμβρίου 2012.

Υποψήφια αξιόλογα[επεξεργασία κώδικα]

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τα λήμματα της Κύπρου τα οποία είναι υποψήφια ως αξιόλογα λήμματα.

Ανοιχτά έργα[επεξεργασία κώδικα]

Νέα λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Για τη λίστα σχετικά με τα λήμματα της Κύπρου που έχουν δημιουργηθεί πρόσφατα, ανατρέξτε:

Επιθυμητά λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Αγωνιστές ΕΟΚΑ[επεξεργασία κώδικα]

Πολιτικοί[επεξεργασία κώδικα]

Ιστορία[επεξεργασία κώδικα]

Λήμματα για επέκταση[επεξεργασία κώδικα]

Ιστορία[επεξεργασία κώδικα]

Λήμματα υπό κρίση[επεξεργασία κώδικα]

Κριτική λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Στη λίστα αυτή περιλαμβάνονται τα λήμματα σχετικά με την Κύπρου τα οποία είναι σε διαδικασία κριτικής λήμματος.

Διαγραφή λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Σημαντικό
Εάν προτίθεστε να προτείνεται ένα λήμμα σχετικά με την Κύπρο για διαγραφή (μόνο λήμματα, όχι πρότυπα ή κατηγορίες) ακολουθείστε τις ακόλουθες εναλλακτικές επιλογές:
  • Αν το λήμμα πληροί τα κριτήρια για γρήγορη διαγραφή τοποθετείστε το {{διαγραφή|αιτιολογία}} και κάποιος από τους διαχειριστές θα το διαγράψει (εφόσον συμφωνεί).
  • Αν η διαγραφή είναι αμφισβητούμενη προσθέστε {{subst:σγδ}} και ακολουθείστε τις οδηγίες από τη σχετική σελίδα. Η πρόταση για διαγραφή θα συζητηθεί στη σχετική σελίδα.
  • Όταν προτείνεται ένα λήμμα για διαγραφή, θεωρείται ευγενικό να ενημερώσετε το δημιουργό του λήμματος για την απόφαση σας, ώστε να έχει την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσει υπέρ της διατήρησης του λήμματος αν το επιθυμεί. Η ενημέρωση του δημιουργού δεν είναι υποχρεωτική. (Πληροφορίες για την προαιρετική ενημέρωση του δημιουργού υπάρχουν εδώ).
  • Ο κατάλογος με τα λήμματα της επιχείρησης που προτάθηκαν ή είναι προτεινόμενα για διαγραφή παρουσιάζονται στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Κύπρος/Προτάσεις διαγραφής.

Προτάσεις Συγχώνευσης λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]